| Autor | Správa |
camo
 Užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Bydlisko: doma
 | Zaslal: Pi 29.01.10 17:56 |   |
Pred nejakým časom mi prestali chodiť upozornenia na reakcie vo vláknach na mail. V profile to mám stále zaškrtnuté, a pred tým mi chodili normálne. Neviete kde je chyba? Pre mňa je to nevyhnutnosť, inak na tie vlákna zabúdam. |
| |
    |
 |
JanoF
 Správca fóra
 Založený: 01.05.2005 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 29.01.10 18:02 |   |
Skus sa prihlasit na svoj email a pozri ci maily nevyhodnocuje ako spam, lebo je to mozne, kedze chodia stovky az tisice mailov denne. |
_________________ Skrinka: Nexus Morpho | Zdroj: Nexus NX-8050 500W | Základná doska: Asus Maximus Extreme | Procesor: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz & Thermalright IFX-14 | Pamäť: 4 x 1GB Kingston HyperX XMP DDR3 1800MHz | Grafická karta: Point of View GeForce 9800GT 1GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Zvuková karta: Creative SoundBlaster LIVE 24Bit | Pevný disk: 2 x 32GB Intel X25-E SSD RAID0 | Optická mechanika: DVD±RW Plextor PX-820SA | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows XP SP3 | Server: Asus EeeBox PC EB1501 & FreeBSD 8 | Mobil: HTC HD2 | |
    |
 |
camo
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 29.01.10 18:36 |   |
Mám Thunderbird a o tejto možnosti samozrejme viem a hľadal som, ale od istého času, neviem či automaticky, mi nezobrazuje priečinok spam, všetko mi chodí do jedného a ani som nikde nenašiel možnosť to nejako inak nastaviť, resp. mám nastavené zobrazenie všetkých správ. |
| |
    |
 |
ScorpionSX
 Administrátor
 Založený: 16.05.2005 Bydlisko: Trenčín, SR
 | Zaslal: Pi 29.01.10 19:00 |   |
Skús to prezrieť ešte aj na webe, pozerám že máš Gmail, ten myslím štandardne nepreposiela spam do mailových klientov. |
_________________ DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | ASUS EeePC™ 1000H Fine Ebony | APPLE iPhone 3GS 16GB White
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that." | |
      |
 |
camo
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 29.01.10 20:49 |   |
No jo, všetko to bolo naládované v spame na serveri Gmail. Načo mám potom Thunderbird, keď to musím aj tak kontrolovať. Nedása to nejak zariadiť nech to netriedi. Ešte by ma tiež zaujímalo, ako prišiel na to, že je to spam. Lebo inak mi pravidelne chodia ponuky z ,,Chytrej ženy.sk,, aj keď mu to neustále označujem ako spam.  |
| |
    |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 29.01.10 22:59 |   |
V gmaily si nastav Filter, v ktorom do políčka "Obsahuje:" vložíš text:
a v ďalšom kroku vyberieš "nikdy neposlať do spamu".
Takto ti bude všetky správy (spam aj nespam) dávať do doručenej pošty, ty si ich stiahneš do počítača a tam sa rozhodneš, či je to spam. |
_________________ "Už ma to prestáva baviť. Chcú aby padlo euro, aby sa vklady ľudí v slovenských bankách znehodnotili, aby ľudia prišli o peniaze a potom to pripísať tejto vláde? Poznáme tú politiku, čím horšie, tým lepšie. Odmietam túto politiku, ktorú dnes SDKÚ hrá voči SR," výrok nemysliteľa a vodcu vládnucej strany Slovenska | |
    |
 |
camo
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 29.01.10 23:17 |   |
No mám to. Vypísalo mi pri tom toto:,,Upozornenie: Filtrovacie vyhľadávania obsahujúce kritériá label:, in: alebo is: sa neodporúčajú, pretože tieto kritériá nebudú nikdy zodpovedať prichádzajúcej pošte.,,
Tým chce teda dúfam povedať, že mi všetko pošle... |
| |
    |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 29.01.10 23:40 |   |
Malo by to fungovať, mne to funguje (preposiela mi to všetko spam ) |
_________________ "Už ma to prestáva baviť. Chcú aby padlo euro, aby sa vklady ľudí v slovenských bankách znehodnotili, aby ľudia prišli o peniaze a potom to pripísať tejto vláde? Poznáme tú politiku, čím horšie, tým lepšie. Odmietam túto politiku, ktorú dnes SDKÚ hrá voči SR," výrok nemysliteľa a vodcu vládnucej strany Slovenska | |
    |
 |
|