IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @135
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Lacné ubytovanie v Prahe

Ponúkame kvalitné a lacné ubytovanie v Prahe za ceny od 4 Eur www.ubytovny-v-praze.cz

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Schudla som 16kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

upload hosting

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mrtvolaw
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2009

PríspevokZaslal: So 24.01.09 2:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, hned na zaciatku sa chcem ospravedlnit ak som pouzil nevhodny nazov prispevku alebo som prip. dal prispevok do zlej sekcie...

A teraz k teme, chcem sa opytat, ze ako je to s autorskymi pravami pri upload hostingu. Kedze uz sa na "kazdom rohu" hovori o porusovani autorskych prav v roznych formach, tak by ma to celkom zaujimalo. Co by musel clovek spravit aby mohol spravit nejaky taky hosting?...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 24.01.09 11:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Budeš musieť "aktívne" spolupracovať s návštevníkmi stránok a ak oznámia nejaký obsah ako nelegálny, musíš ho odstrániť. A ak sa dostaneš do pozície akú má youtube (vysoká návštevnosť, ale toho sa nebojím), tak budeš musieť vymyslieť niečo na to, aby si dokázal kontrolovať uploadované súbory aj bez nahlásenia. Ale to už je trochu sci-fi

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
mrtvolaw
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2009

PríspevokZaslal: So 24.01.09 12:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Mno dobre teda, a je nejake "pravidlo" podla coho zistim co je nelegalne??

A este otazocka, su nejake rizika ked ma niekto takyto hosting? A ak ano ake?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Romi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.07.2007

PríspevokZaslal: Ne 25.01.09 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

zistis jednoducho ked ma subor nazov disturbia_upladed_by_xxx.rar to je priklad a najnovsie sa stretavam s tim ze windows bol pomenovany jarne-prazdniny.rar takze admini nevedeli co to je mysleli ze je to legalny subor

STOLNÝ PC | MB: GIGABYTE MA770 UD3 rev 2.1 | CASE: CoolerMaster Centurion II Black Edition | CPU:AMD Athlon 64 X2 7750 BE 2.7 @ 3.3 GHz
| CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+ (AC MX2) | GPU: Gainward Nvidia GeForce 9600GT | RAM: Apacer DDR2 800 Mhz 4096MB | LCD: SAMSUNG SyncMaster 940 BW | HDD1: WD 160GB 7200 ot./ min. | HDD2: Hitachi 160GB 7200 ot./ min. | HDD3: SAMSUNG 500GB 7200 ot./ min. | PSU: Seasonic S 12 II 430 W 80 Plus Bronze | Keyboard: Microsoft Wireless Keyboard 2000 | Mouse: GIGABYTE ECO660.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď