IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @268
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Peniaze za ankety

Nechajte sa odmeniť za Vaše názory! Online prieskumy verejnej mienky. www.onlinepanel.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Upgrade Ubuntu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Vinchenzo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.10.2008

PríspevokZaslal: St 02.11.11 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute.Potrebujem poradit.Mal som Ubuntu 10.04 a upradoval som to pomocou aktualizacii na vyysiu verziu 11.10.Nemozem si zvyknut na ten bocny panel nalavo a hore vobec neni ponuka ako byva u klasickych ubuntu.Myslel som ze pri prihlasovani nastavim Ubuntu classic mod ale neni to tam iba Plazma, 2d ubuntu atd.A este neviem ani nastavit farby.Mam ich uplne ine ako boli...moddru mam fialovu atd. Dalo by sa nejako vratit nastavenie ako som mal predtym? Budem vam moc vdacny za radu.

Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: St 02.11.11 22:30Odpovedať s citátomNávrat hore

V /etc/apt/sources.list si nahod spat repozitare lucid, odinstaluj nove verzie balikov, ktore ti prisli s aktualizaciou, a nainstaluj stare. Mozno budes mat potom aj bordel v konfigurakoch. Riziko, ze si rozbabres system, je dost velke, najjednoduchsie je to cele preinstalovat.
Skus sa popozerat po alternativach, lucidu skonci podpora za rok a pol. Debian bude Gnome 2 drzat este v squeeze, fork Gnome 2 sa inak vola Mate Desktop Environment. V najrozsirenejsich distrach ale mozes cakat upgrade na Gnome 3 alebo prechod na blbe Unity.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
lupajz
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.04.2011
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 07.11.11 18:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď sa odhlásiš tak na prihlasovacej obrazovke by mali dole byť možnosti a tam výber prostredia ak sa dobre pamätám a vyber jednoduché a to by malo mať vzhľad ako starý 10.x

Zaslať odpoveď