IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @268
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

upgrade pamäti

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 09.07.2008

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 18:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravíčko

Nepoznáte spôsob ako upgradnuť vlastnú pamäť? Kúpil som si ginko, ale aj to mi je na hovno, lebo zabudnem, že nejaké ginko mám. Asi mám v hlave

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.02.2007

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 18:49Odpovedať s citátomNávrat hore

jj segra to tiez brala ale ci to pomaha neviem ale ona sa nestazovala
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 20:19Odpovedať s citátomNávrat hore

dokup dalsiu ceny su teraz prekliato nizko

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
neutronmind
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.04.2008

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 20:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Rofl Ja som pocul, ze ginko aj skodi, nie som si celkom isty, najskor na pecen. Inak su rozne metody ako si zlepsit pamat, ale asi najlepsie je si ju stale nejak "cibrit", napr. lustenim nejakych krizoviek etc. Proste aj cim viac sa ucis, tym viac si zlepsujes lepsiu pamat. Takze trenuj si mozog, pokym si mlady a pokym ti neskapu vsetky mozgove bunky.
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 21:36Odpovedať s citátomNávrat hore

len, sranda je v tom ze aj ja som nad tym rozmyslal ze ako zlepsit pamat, a j lusitm krizovky aj sa ucim, ale ja zabudam... hl napr ucim sa javascipt... a kua ten prikazy hned zabudnem...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.04.2008

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 21:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Stava sa, je to prirodzene. Hlavne ked si precitas napr. o nejakej funkcii, prejdes zas k druhej, tak za desat minut zabudnes co robila ta prva. Vtedy si ti to dostane len do kratkodobej pamate, v ktorej zotrvavaju informacie tusim len dakych dvadsat minut. Ale precvicovanim a neustalim opakovanim sa ti to nazvime to "vyryva" do pamati, a cim viac si to opakujes, tym hlbsie sa ti to vryva. Neboj sa, ak budes programovat v JavaScripte dlhsi cas a naberes urcite skusenosti, len tak to nezabudnes.
p360t
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 22:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Sú na to cvičenia. Kedysi moja mamka robila register ku knihe o pamäti, v nej boli aj cvičenia na zlepšenie pamäti, také jednoduché zábavky na dlhé večery...
http://www.martinus.sk/?uItem=29213

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
mufin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.08.2007

PríspevokZaslal: Po 04.08.08 23:37Odpovedať s citátomNávrat hore

nepi, nefajci, nehul ganju, sportuj, vela spi, zdravo jedz, citaj, hraj sa tie rozne hry na pamat (krizovky, pexeso.. )
Ale hlavne to musis naozaj chciet. Potom si zapamatas aj to, co nechces
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 7:33Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja som si zamlada predpil, predfajčil, predhulil aj dopredu na 20 rokov, takže teraz abstinujem

Strašne na hovno je, že zvyknem zabúdať zamknúť auto. Už 3x sa stalo, že som ho nechal na noc odomknuté. Dvakrát s otvoreným oknom.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 7:42Odpovedať s citátomNávrat hore

a kde to presne byvas ???

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 7:43Odpovedať s citátomNávrat hore

V Žiline, pri Kyjeve zabočíš doprava, jak je Peking dolava a tam za rohom bývam.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.06.2008

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 14:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Len sranda by bola keby si skoncil vysoku z vyznamenanim a potom by si chytil sklerozu.Poznam takeho jedneho tipka.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Mastros
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 10.08.08 17:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Podtlaku v hlave sa da zabranit vyhodenim hlinikoveho priboru, riadov... nepchat aluminium do huby.

Ak si nevies spomenut na nejaky predmet (vzhlad/funkcia) spomen si na situaciu, kedy si ho pouzil alebo naposledy videl.

Pri pokuse zapamat si co najviac bud pozorny, v strehu a sustredeny. Ovladni svoju mysel a nenechaj sa uputat cimsi inym.

Inak sa pamat velmi upgradenut neda.

Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Po 11.08.08 10:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď zabudneš zamknúť auto tak to je aj o nepozornosti, myslíš na iné veci (perverzák ). Ja som si kedysi pamätal takmer všetko, teraz strašne zabúdam... a to som začal chodiť do školy že mozog začal pracovať a to veľa nepijem, nefajčím ani nekonzumujem hliník...

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď