IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @267
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zahrajte si Book of Ra online

Obľúbené sloty zadarmo na Gametwist.sk Prihláste sa zadarmo a hrajte! www.GameTwist.sk

Letné športy v zahraničí

Pre mládež, amatérov i profesionálov. Futbal, tenis, golf, potápanie a iné. www.ano.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Hľadáte vidiecky dom?

Navštívte Top Reality - najväčší portál s najnovšou ponukou nehnuteľností! www.topreality.sk

Tlakové postrekovače

Kvalitné ručné postrekovače pre záhradu. Ľahké plnenie a ovládanie. www.gardena.sk

Upgrade -> PC vs. NOTEBOOK

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
.:M@Rt!nKo:.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 19:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim Vas. Rozhodol som sa ze si spravim na Vianoce radost v podobe upgradu. Lenze nastava tu otazka ze ktorym smerom sa vybrat. Ci upgradnut PC alebo kupit notebook?
Vyuzitie: Chcem to vyuzivat na beznu pracu, ako je surfovanie po internete, pocuvanie hudby, pozeranie filmov, word a pod, takze nic narocne.
Momentalne studujem v 4. rocniku strednej skoly, a planujem pokracovat v studiu na vysokej v skole ( v inom meste).
Moj osobny nazor je taky, ze asi uz skor ist do notebooku, vzhladom na to ze ak pojdem na vysoku skolu, budem ho tak ci tak potrebovat, a nemam problem pozriet si film aj na notebooku. No tazko neviem sa rozhodnut. Aky je na to Vas nazor? (dufam ze to nebude zmazane, lebo ja nezistujem aky kupit notebook alebo pc a rady ohladom kupy, ja zistujem co vlastne kupit. Dakujem.)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 19:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Nakoľko ideš na výšku a nehráš hry, šiel by som (na tvojom mieste) do notebooku.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 19:41Odpovedať s citátomNávrat hore

kedze tam nikde nevidim hranie hier, s prehladom staci notebook.

doma ale mam pre pohodlie notebook napichnuty na USB hub, kde je klavesnica, mys, externy disk a samotny book je na 22" monitore.

lebo dlhodobo dobat do ntb klavesnice, pouzivat trackpad a slepit sa na nejakom 14-15" displeji nie je nic pre mna.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 19:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie hry urcite neplanujem hrat, s toho som uz vyrastol, dost ze nemam casu na ucenie a frajerku nie este na hry . Keby som riesil notebook, tak urcite nebudem touch pad pouzivat, ale isiel by som do novej bezdrotovej mysi ( do tej pojdem ci uz bude nb alebo pc ). Ako som povedal, vyuzitie je kazdopadne na surfovanie po internete a pocuvanie hudby, potom je to pozeranie filmov, ukladanie dat a podobne. A tiez si myslim ze kupovat teraz nove PC + nejake 22" LED LCD s HDMI ( by bolo sice pekne) ale fakt asi neprakticke uz. Takze asi radsej ten notebook bude predsa len vhodnejsia volba co?
delong
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.04.2008

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 20:15Odpovedať s citátomNávrat hore

ja myslim, ze nemas nad cim vahat, urcite notebook, za 500 - 600 eur sa da vybrat, ze si na tom uz aj coto zahras.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

delong, keby si cital zistil by si, ze hry nehram, a ani neplanujem (nemam na to cas). Takze pravdepodobne asi predam moju pc zostavu, a kupim si novy notebook, to bude asi najvhodnejsie riesenie, snad s tym nic nepokazim a nebudem lutovat.
delong
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.04.2008

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 21:32Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som si to precital, preto som aj napisal "urcite notebook"... nepochopil si ako som to myslel .

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.06.2007

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 23:42Odpovedať s citátomNávrat hore

kup si nb jednoznacne
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Martin1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.12.2011

PríspevokZaslal: Pi 16.12.11 16:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Určite NB, keď ideš na výšku
Zaslať odpoveď