| Autor | Správa |
visioN
 Užívateľ
 Založený: 14.02.2009 Príspevky: 29
 | Zaslal: Št 06.01.11 18:36 |   |
moju mac adresu PC som zadal v nastaveniach WAN>special requirments ISP ale nejde to .. vedla toho su este nastavenia hostname a heart/beat or PPTP/L2TP(VPN) .. myslim ze to musi byt vyplnene aby to slo
// pridané po 4 minútach od posledného príspevku
ide toooo :-DDDDDD .. diky moc .... vsetko som nahadzal aj dns aj mac adresu .. dal som restart ... potom som ho odpojil z elektriky a pripojil a ideee tooooo :-DDD .. grrrrr ... dakujem velmi pekne ) |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Št 06.01.11 18:39 |   |
nemáš zač, to bol jeden z ďalších krokov čo som chcel navrhnúť pravdepodobne to dokončil ten reštart modemu, pri upc sa to odporúča urobiť vždy pri zmene sieťovej karty či routeru |
| |
  |
 |
SedyMrak
 Užívateľ
 Založený: 23.11.2006 Príspevky: 7
 |
Mne Tiez neslo Wifi rozchodit ked som si dal net od UPC, nastavil som pevne DNS a odvtedy ide...
Problem je teraz ze neveim rozchodit wifi na telefone a kazdy kto ku mne prde s telefonom sa tiez pripojit nemoze
Neda sa to rozchodit aj tak aby boli DNS vyberane automaticky? |
| |
   |
 |
vilopcforum
 Užívateľ
 Založený: 02.12.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Pi 02.12.11 20:28 |   |
| SedyMrak napísal: | Mne Tiez neslo Wifi rozchodit ked som si dal net od UPC, nastavil som pevne DNS a odvtedy ide...
Problem je teraz ze neveim rozchodit wifi na telefone a kazdy kto ku mne prde s telefonom sa tiez pripojit nemoze
Neda sa to rozchodit aj tak aby boli DNS vyberane automaticky? |
Ako sa Ti to podarilo vyriesit ? Ja pouzivam router WL 500 G premium v.2 a taktiez mi nejde pripojenie s telefonmi, ktore maju wifi. Ak chcem pripojit dalsi NB musim nastavit v IE prehliadaci DNS 1 a 2 tak ako je v uvedene v predoslych prispevkoch |
| |
  |
 |
SedyMrak
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 09.12.11 15:04 |   |
| vilopcforum napísal: | | Ako sa Ti to podarilo vyriesit ? Ja pouzivam router WL 500 G premium v.2 a taktiez mi nejde pripojenie s telefonmi, ktore maju wifi. Ak chcem pripojit dalsi NB musim nastavit v IE prehliadaci DNS 1 a 2 tak ako je v uvedene v predoslych prispevkoch |
Tiez mam ASUS WL-500gP V. Neda sa nic ine, iba vsade kde chces aby siel net nastavit na pevno DNS servery.
Jedine riesenie ak chces aby siel net cez WiFi aj na telefonoch je nastavit tiez pevne DNSky. Na android telefonoch sa da nastavit DNS jedine tak,ze nastavit pevnu IP adresu aj DNS.
WM taktiez. Ostatne neviem. |
| |
   |
 |
vilopcforum
 Užívateľ
 Založený: 02.12.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Pi 09.12.11 15:36 |   |
| SedyMrak napísal: | Tiez mam ASUS WL-500gP V. Neda sa nic ine, iba vsade kde chces aby siel net nastavit na pevno DNS servery.
Jedine riesenie ak chces aby siel net cez WiFi aj na telefonoch je nastavit tiez pevne DNSky. Na android telefonoch sa da nastavit DNS jedine tak,ze nastavit pevnu IP adresu aj DNS.
WM taktiez. Ostatne neviem. |
V Asuse mam oficialny softver 3.0.4.4, potrebujem v rodine spojazdnit na wifi Nokiu E66 alebo Nokiu N95 8G.
S NB nie je problem nastavim DNS1 a DNS2 na pevno, ale v mobiloch Nokia taku moznost nemam, zrejme bude treba nastavit nieco v Asuse v pokrocilych nastaveniach/ WAN / Port Trigger alebo Virtual server ... je skoda, ze to nejde tak ako je to u Orange, ktory ma kolega a tam to ide bez problemov, ziadne nastavovanie DNS. |
| |
  |
 |
SedyMrak
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 09.12.11 16:08 |   |
| vilopcforum napísal: | V Asuse mam oficialny softver 3.0.4.4, potrebujem v rodine spojazdnit na wifi Nokiu E66 alebo Nokiu N95 8G.
S NB nie je problem nastavim DNS1 a DNS2 na pevno, ale v mobiloch Nokia taku moznost nemam, zrejme bude treba nastavit nieco v Asuse v pokrocilych nastaveniach/ WAN / Port Trigger alebo Virtual server ... je skoda, ze to nejde tak ako je to u Orange, ktory ma kolega a tam to ide bez problemov, ziadne nastavovanie DNS. |
Mam rovnaky firmware. Naozaj neviem kde je problem, okrem Asusu mi to robila este jedna znacka routerov, len uz neviem aka, Edimax mam u rodicov, tiez maju UPC , tam nie je potreba nastavovat pevne DNS,takze je to skutocne zaujimave...
Kazdopadne co sa tyka nokii a ich sialeneho OS, viem ze to je zlozite nastavit tam cokolvek,ale mam taky pocit,ze sa mi to raz podarilo na nejakej E neviem kolko nokii... Bohuzial, bez toho aby som ho mal v ruke neporadim  |
| |
   |
 |
|