IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @264
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Bazarmania.sk

Vyskúšajte nový prehľadný inzertný portál od tvorcov Pricemanie. www.bazarmania.sk

Unencoded ampresand

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Matho
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.07.2007

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 11:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Strasne vela chyb mi w3c validator nasiel pri linkoch kde sa mi vyskytoval ampresand napr: index.php?page=o_nas&akcia=pridat

docital som sa ze ten problem odstranim ked vlozim namiesto & &
Ako to pouzivate vy? Neda sa to dako nastavit tak aby som nemusel prepisovat vsetky linky? , lebo mam 3 jazykove verzie stranky a asi 46 linkov
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 11:55Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem aky editor pouzivas, v niektorych mas takuto moznost hromadnej zmeny. myslim ze drimviver to pofporuje. alebo si napis jednoduchy skript kde za pomoci reg vyrazov nahradis & za & a zbehnes nim vsetky subory.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 12:02Odpovedať s citátomNávrat hore

pouzivam PSPad - ale len kratko takze zatial neviem vsetky jeho funkcie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 12:51Odpovedať s citátomNávrat hore

To vazne vadi ked pouzivam & ?? To je az taka chyba???

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Matho
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 13:16Odpovedať s citátomNávrat hore

nemyslim ze je to nejaka vazna chyba lenze mne to vyhodilo 46 chyb kvoli tomu a tak nemam validny kod.. ps: uz som to rucne prepisal
Zaslať odpoveď