IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @261
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan ZEO a GOLD zmierni jej škodlivé následky. Patentovaný produkt. www.detoxipan.sk

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Uloženie web stránky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kingjan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.12.2008
Vek: 67

PríspevokZaslal: Ne 05.02.12 18:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám takýto problém: na chalupe, kde nemám internet, by som dosť často potreboval použiť technické údaje a dokumenty, ktoré sa nachádzajú na jednej, pre mňa zvlášť dôležitej stránke. Neviete mi poradiť nejaký aktuálny dostupný free program, pomocou ktorého by som si mohol túto stránku kompletne uložiť na HDD? Ja viem, že ich je množstvo, ale asi som zatiaľ nemal šťastie na nejaký spoľahlivý a nie príliš náročný. Skôr myslím týmto dotazom na niečo, čo už má niekto dostatočne overené. Mám OS WXP. Ďakujem vopred.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 05.02.12 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdrojový kód alebo rovno celý obsah tak ako aj je napr. na FTP ?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 05.02.12 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.httrack.com/ ?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
kingjan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.12.2008
Vek: 67

PríspevokZaslal: Pi 24.02.12 10:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak som si konečne stiahol HTTrack, vytvoril som adresár kam to má uložiť - posťahuje, ale zobrazí sa mi len úvodná stránka, na ďaľšie odkazy to už nereaguje, nemôže stránku načítať. Prezerá sa to po stiahnutí klasicky v internetovom prehliadači, alebo priamo v programe HTTrack?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď