IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @259
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bolia Vás kĺby, svaly, šlachy?

Máte reumu alebo iné podobné ochorenie? DetoxiPan - overený japonský produkt. www.detoxipan.sk

Riadenie pohľadávok

Máte problém s neplatičmi? Ak nevymôžeme, neplatíte! patriotgroup.eu

Postavil si dom za 3 600 €.

Simon Dale z Walesu sa rozhodol postaviť pre svoju rodinu ekologický mojdom.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Kde sú vaše firemné autá?

Online sledovanie vozidiel pomocou GPS už od 18,90€/mes. Skús demo movys.sk

Ubuntu Wifi problém

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 09.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 19.10.08 11:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravíčko

Na noťase mám nejakú dobu Ubuntu. Jediné spojenie so svetom som mal cez wifi (v bývalej práci).
Jedného dňa som aktualizoval a mal som jeden z mojich skvelých nápadov, že si niečo nainštalujem, odinštalujem a tak.
Od tej doby sa neviem pripojiť na wifi. Keď cez shell pustím nm-applet, vráti mi
kód:

** (nm-applet:9239): WARNING **: <WARN>  nma_dbus_nm_state_cb(): dbus returned an error.
  (org.freedesktop.DBus.Error.AccessDenied) A security policy in place prevents this sender from sending this message to this recipient, see message bus configuration file (rejected message had interface "org.freedesktop.NetworkManager" member "state" error name "(unset)" destination "org.freedesktop.NetworkManager")

A to isté s
nma_dbus_update_devices_cb():
nma_dbus_update_wireless_enabled_cb():
nma_dbus_update_dialup_cb():
nma_dbus_update_wireless_enabled_cb():

LiveCD mi ide dobre, dokonca Ubuntu 8.10 Beta má vyriešené nejaké menšie bugy, vrátane LEDky oznamujúcej stav wifiny.
Poradí mi niekto, čo mám spraviť, aby som sa vedel pripojiť bez toho, aby som preinštaloval celý systém?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.10.2008
Vek: 23

PríspevokZaslal: Po 20.10.08 0:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Skus nainstalovat wicd. Mne osobne vyhovuje viac nez network manager v gnome a hlavne wicd ponuka vacsie moznosti konfiguracie pristupu k wifi sietam.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 23.10.08 12:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Ďakujem, skúsim hneď jak prídem domov. Dúfam, že to nebude vyžadovať 50 ďalších balíčkov, pretože všetky ručne inštalovať (nemám sa ako pripojiť ) by bolo fakt na faka.
Každopádne o chvíľu vyjde ubuntu 8.10, tak budem preinštalovávať, bo som tam už riadny humus narobil...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.10.2008
Vek: 23

PríspevokZaslal: Št 23.10.08 12:27Odpovedať s citátomNávrat hore

kód:
# apt-cache showpkg wicd
Package: wicd
.
.
.
Dependencies:
1.4.2-1 - python (0 (null)) python-gtk2 (0 (null)) python-dbus (16 (null)) python2.4-dbus (0 (null)) wpasupplicant (0 (null)) python-glade2 (0 (null)) wireless-tools (0 (null)) network-manager (0 (null)) wifi-radar (0 (null)) gtkwifi (0 (null)) connection-manager (0 (null))
.
.
.

Nz, na debiane lenny/sid potrebujes toto.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 23.10.08 20:31Odpovedať s citátomNávrat hore

paraaaaaaada, diky moc, TommyHot. Ide to.

Zaslať odpoveď