|
 | | |
| Autor | Správa |
mondzo
 Užívateľ
 Založený: 09.02.2007 Príspevky: 248
 | Zaslal: Ut 29.01.08 17:50 |   |
ja nechapem preco si takto kompikujete zivot. Ten cas co stravis cakanim na nejake riesenie tu na fore, tak za ten cas si mohol mat na svete jednoduchy login script zalozeny na session. Je to naozaj chvilka, ked sa clovek do toho pozrie.
jednoducho login form, uzivatelske meno, heslo. Po odoslani ak suhlasi s databazou zacat session a na kazdej stranke na zaciatku hodit session_start, skontrolovat par veci ohladom session v if-else podmienke. To je vsetko uplne jednoduche.
Dufam, ze toto zvladnes, ak nie pis... |
| |
   |
 |
B.A.X.O
 Užívateľ
 Založený: 22.01.2008 Príspevky: 426 Bydlisko: Bratislava - Petržalka
 | Zaslal: Ut 29.01.08 18:03 |   |
nie registracia login to je odradzovanie userov. tak viete co? kaslite na toto. a radsej mi pomozte ako urobit jednu vec. taky login ze mate
user1 heslo1 subor1php
user2 heslo2 subor2.php
xcem to ale narvat cele do jedneho loginu. A to neviem
nevite o niecom pls?? toto mi uz problemy vyriesi
akoze to bude tahat z db udaje a ked zada ok udaje presmeruje ho to na subor 1/2 |
| |
    |
 |
emer
 Užívateľ
 Založený: 26.12.2006 Príspevky: 3684 Bydlisko: Nitra Vek: 18
 | Zaslal: Ut 29.01.08 18:11 |   |
a naco to je dobre, ked potom uz bude vedet nazov suboru, netreba sa lognut.. iba zatad prislusnu URL |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
B.A.X.O
 Užívateľ
 Založený: 22.01.2008 Príspevky: 426 Bydlisko: Bratislava - Petržalka
 | Zaslal: Ut 29.01.08 18:27 |   |
ked ja ten login neviem urobit... ako?? |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |