|
 | | |
| Autor | Správa |
videoman
 Užívateľ
 Založený: 05.09.2008 Príspevky: 52
 | Zaslal: Pi 19.09.08 19:09 |   |
Som nadšenec tvorby amaterského videofilmu. To ale nestačí a odhalovať, využívať, experimentovať tajomstvá súčinosti medzi kamerou a PC a PC medzi software pre úpravu videoklipov si priam vyžaduje viac hlav. Kto sa hce pridať, má cestu otvorenú. Pohlavie a vek nerozhoduje. Sám som v dôchodkovom veku. Kamera-PC- programy WMM a PinnacleStudio Plus 11.1 sú nám k dispozícii. Vhodné pre toho, kto takéto materialne zabezpečenie nevlastní, lebo z neakého dôvodu nemá k nemu prístup, taký aký si pre tuto činnosť vyžaduje. Mám len jednu podmienku, dokonale narábať s PinnacleStudio 11. Môžeme sa aj dohovoriť na meomap@centrum.sk |
| |
  |
 |
videoman
 Užívateľ
 Založený: 05.09.2008 Príspevky: 52
 | Zaslal: St 08.10.08 15:04 |   |
Tento príspevok sa vzťahuje na program PinnacleStudio Plus 11.1
Má niekto skúsenosti s vkladaním efektu "Obaz v obraze" do scény-klipu videa? Mne sa zatiaľ podarilo akurát tak spustiť panel Obraz v obraze. Zvolený klip pre pozadie obrazu sa však vôbec nezobrazuje a klip pre Obraz v obraze veľmi biedne s pretrhávaním. Co s tým? |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |