IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @253
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Tvorba stranok

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
neXor
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2009

PríspevokZaslal: Po 14.09.09 20:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcem sa spytat, ze co potrebujem aby som mohol na internete ponukat vytvaranie stranok za peniaze. Pocul som ze nato nieco treba ale niesom si isty... vdaka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 14.09.09 20:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Hej, treba na to niečo. Vedomosti.

Alebo si myslel niečo iné? Napr. potrebuješ živnosť, alebo môžeš tie stránky vyhotoviť na zmluvu o dielo atď.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
neXor
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 15.09.09 19:35Odpovedať s citátomNávrat hore

ide mi o to ze ci len tak mozem predavat tie stranky, alebo ci k tomu neico potrebujem, a zivnost asi nie lebo mam 17
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
stenley
Moderátor
Moderátor

Založený: 27.07.2007
Vek: 27

PríspevokZaslal: St 16.09.09 11:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Suvisiace temy:
http://www.pcforum.sk/odvod-dani-vt55529.html
http://www.pcforum.sk/web-stranka-a-autorsky-zakon-vt43367.html

Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabber
neXor
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 16.09.09 15:09Odpovedať s citátomNávrat hore

cital som to, takze kebyze je moj otec zivnostnik tak si moze rozsirit zivnost a tym padom by to slo cez neho?

EDIT// este som si to pozeral, takze by mi malo stacit aj to ze vyplnim dohodu o vykone prace?
Zaslať odpoveď