IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @112
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA Otvoríme ich zadarmo za Vás. www.uniqa.sk

TSST TS-L632H nenapaluje

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Palio
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.12.2005

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 21:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim. mam taky problem s touto mechanikou v booku Asus F3E: Napalovala uplne v pohode az som predvcerom chcel napalit DVD, napalovacka hucala uplne normalne ako ked napaluje, ale nenapalilo na disk nic, ostal prazdny. potom som napalovanie niekolkokrat opakoval a asi na 3x mi na DVD data napalilo, ale boli necitatelne, prehral som firmware, neslo. na nete som nasiel radu, ze odobrat napalovacku v spravci HW a reboot, nech sa nacita. Toto tomu pomohlo, dnes som napalil asi 4DVD uplne v pohode, ale na piate akurat vypalilo data (zo spodu media vidiet pas), ale medium ukazuje velkost 0b a tvari sa ako prazdne, ked som ho vlozil do druheho PC bolo necitatelne, zas som odobral mechaniku, restartol, napalil 1DVD v pohode a druhe mi spravilo opet necitatelne. neviete prosimvas niekto co s tym spravit?
btw: CD mi napaluje uplne bez problemov...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
compspol
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.01.2009

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 21:57Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem teda ja som mal zas problem ze som formatoval CD a vypol sa prud no a ked som nahodil poistky tak mi mechanika nenapalovala ani vobec necitala CD potom ked som chcel preinstalovat windows tak som si musel spravit kopiu ktoru som dal na dvd (700mb XP SP2 na DVD) no a musel som tak potom som kupil tuto ktora tiez uz nejak vypoveda sluzbu ...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď