IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @112
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zlepšite si zažívanie

Dodržiavajte tieto jednoduché kroky pri chudnutí. www.news2channel.net

Internetový Obchodný Dom

Predaj satelit. techniky, elektronika. Domáce potreby, chovateľské potreby. www.odbojna.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Zahraničné knihy

Najnovšie zahraničné knihy za skvelé ceny. www.eurobooks.sk

Práca z domu na úrovni

Ponúkame Vám pracovnú príležitosť s možnosťou príjmu 700€/mes. a viac! www.pracujefektivne.sk

Truecrypt a particia

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: Ne 21.02.10 2:57Odpovedať s citátomNávrat hore

ja ti nic nevravim, neviem ci to bude fungovat, ja som neni vseveduci. Stale som na pochybach, kedy ti vlastne vypise chybu, ak ti zozerie heslo ale nemountne, tak nieco taketo je zbytocne, ak ti nezoberie heslo, tak nieco podobne by mohlo pomoct.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 21.02.10 13:57Odpovedať s citátomNávrat hore

ono mountne to, ale pri pokuse o citanie vypise ze neeixstuje tam ziadny file system...ze to je RAW a nie NTFS ako tam bolo predtim.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.05.2010

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 19:39Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj,

mám externý hdd 2,5 500GB a dnes som si stiahol TrueCrypt 7, chcel som skúsiť že ako funguje atd, je to fajn program,, len neviem ako by som mohol zmazať teraz to miesto ktoré som si vytvoriť? tých 20GB aby mi to pridalo znova k tomu celku, proste zmazať 20GB a aby mi ho pripočítal normálne k HDD, pozeral som to hodinu a všetko som skúšal, no nejde,, na hdd mám súbor s mojim nickom "Rafi" žiadna koncovka, a ukazuje že má 20GB no ked zmažem tak mi to miesto neuvolní, ako sa to teda maže?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď