IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @108
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SmokeShop

Online obchod so širokým fajčiarskym sortimentom a poštovné je zdarma. www.smokeshop.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Schudnite za týždeň

Je to skutočne najlepšia a zdravá voľba na zbavenie sa nadváhy www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

toto fórum - memberlist.php

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
pitbull
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 14.08.07 12:29Odpovedať s citátomNávrat hore

čavte... prečo na tomto fóre nieje v menu nikde memberlist ???

keď to napíšem za adresu pcforum.sk/memberlist.php tak ide.. čiže je iba z menu odstránený ale nieje zablokovaný.. tak aký to má význam ???

Čestný člen
Čestný člen

Založený: 09.05.2005

PríspevokZaslal: Ut 14.08.07 13:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Ty kravo ja som 2. registrovany uzivatel na fore ? Ox, pwnt

1 JanoF
2 johny128
3 To[m]aS
4 Luks

....

2pitbull: JanoF s forom robil rozne upravy, urcite mal nejaky rozumny dovod preco to dal prec dovod ale asi bude vediet iba on a kedze je (uz ale nejako podozrivo dlho) mimo forum, tak sa asi nedozvieme treba pockat kym vytriezvi
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Toxic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2006

PríspevokZaslal: St 15.08.07 16:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja to viem asi prečo
Podla mna je to preto aby ste nepisali ze kdo ma viac prispevkov lebo ani ked napises prispevok tak tam kde mas avatar mas datum registracie a nieje tam pocet prispevkov
A tato tema ma byt v Spravy pre vedenie fora
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
pitbull
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 15.08.07 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

však to je iba kontrolna otázka som si všimol že to tu nikde niej a čosi v menu chýba... tak som sa kukal a zistil som že nieje memberlsit

ale mne je to jedno... viem si ho tam nakliakť aj bez ponuky v menu

Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 15.08.07 19:09Odpovedať s citátomNávrat hore

ja sa pytam, preco vedenie nezmaze tych neaktivnych userov, ved ich ma predsa po roku neaktivnosti mazat, nie? priklad: http://www.pcforum.sk/memberlist.php?mode=posts&order=ASC&start=0

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Tom@S
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: St 15.08.07 19:17Odpovedať s citátomNávrat hore

si sa s konom zrazil vies kolko by zmizlo cisel z fora?aspon polovica ludi
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 15.08.07 19:42Odpovedať s citátomNávrat hore

nj, registrovany uzivatelia by nebolo pekne cislo, ale ked sa uz robi poriadok na fore, a vsetko sa zamyka a maze, tak by mohli aj v tomto porobit poriadky... kamos bol regnuty mesiac, a zmazali mu ucet, a tu pozeram, ze su tu uzivatelia od pociatku, a stale su tu aj napriek 0 prispevkom. bolo by fajn im poslat SS, ci chcu byt dalej registrovany (bud sleduju forum, alebo im pride mail) a po mesiaci mazat....

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Št 16.08.07 14:00Odpovedať s citátomNávrat hore

pitbull napísal:
čavte... prečo na tomto fóre nieje v menu nikde memberlist ???

keď to napíšem za adresu pcforum.sk/memberlist.php tak ide.. čiže je iba z menu odstránený ale nieje zablokovaný.. tak aký to má význam ???
memberlist.php obsahuje pre ludi myslim nepodstatne udaje tak preto nieje v menu, samozrejme niekto zdatnejsi si ho moze tymto sposobom aj tak prezriet tak preto nieje ani odstraneny

johny128 napísal:
treba pockat kym vytriezvi
zrovna teraz som, ale den este neskoncil

Toxic napísal:
Ja to viem asi prečo
Podla mna je to preto aby ste nepisali ze kdo ma viac prispevkov lebo ani ked napises prispevok tak tam kde mas avatar mas datum registracie a nieje tam pocet prispevkov
A tato tema ma byt v Spravy pre vedenie fora
viacmenej to je aj tento dovod

pitbull napísal:
však to je iba kontrolna otázka som si všimol že to tu nikde niej a čosi v menu chýba... tak som sa kukal a zistil som že nieje memberlsit

ale mne je to jedno... viem si ho tam nakliakť aj bez ponuky v menu
chyba tu aj skupina, ci skupiny groupcp.php, nie len memberlist.php

OmeGa napísal:
ja sa pytam, preco vedenie nezmaze tych neaktivnych userov, ved ich ma predsa po roku neaktivnosti mazat, nie? priklad: http://www.pcforum.sk/memberlist.php?mode=posts&order=ASC&start=0
ak si pozies id posledneho reg. uzivatela tak zistis ze je cey 9280 to znamena ze uzivatelia sa premazavaju

OmeGa napísal:
nj, registrovany uzivatelia by nebolo pekne cislo, ale ked sa uz robi poriadok na fore, a vsetko sa zamyka a maze, tak by mohli aj v tomto porobit poriadky... kamos bol regnuty mesiac, a zmazali mu ucet, a tu pozeram, ze su tu uzivatelia od pociatku, a stale su tu aj napriek 0 prispevkom. bolo by fajn im poslat SS, ci chcu byt dalej registrovany (bud sleduju forum, alebo im pride mail) a po mesiaci mazat....
spociatku sa mazali ucty raz za 3mesiace, neskor raz za pol roka a od tohto roka to bude asi raz za rok, cize dalsie premazavanie userov bude na konci tohto roka

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: Pi 17.08.07 11:30Odpovedať s citátomNávrat hore

sak si tu daj mod na automaticke premazavanie userov
pitbull
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 27.08.07 23:44Odpovedať s citátomNávrat hore

tak tak.... tak sa nastaví len mazanie neaktívnych alebo aj tých čo si ani neaktivovali účet.... ak je potrebná aktivácia dajaká... a máte pokoj...

Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ut 28.08.07 3:18Odpovedať s citátomNávrat hore

ale ved to vsetko je v administracii fora, netreba ziaden mod a robievame to raz za cas, tak co riesite

Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: Ut 28.08.07 10:35Odpovedať s citátomNávrat hore

my sa snazime pomoct aby ste to nemuseli robit
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Ut 28.08.07 11:28Odpovedať s citátomNávrat hore

myslim ze odpovedi sa tu uz dostalo, cize poprosim o ukoncenie otckovania

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Harlequin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2006
Vek: 23

PríspevokZaslal: Ut 28.08.07 22:38Odpovedať s citátomNávrat hore

bolo to tu za vlady Petteho... lebo som to pozeral ... mal som pristup tam....

jee som na piatom mieste... ale uz niesom ten flamer a otckar ako predtym... Jaro ma dobieha...

5 Harlequin Prešov, SR 02.01.2006 3235

Zaslať odpoveď