IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @107
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA Otvoríme ich zadarmo za Vás. www.uniqa.sk

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Dostaň sa cez leto do formy.

10000 už stratili hmotnosť s Açaí na Slovensku. Môžete to urobiť tiež. www.janinblog.com

Automatické zavlažovanie

Moderné závlahové systémy Gardena. Ľahká obsluha, vysoká spoľahlivosť. www.gardena.sk

Torrenty - Azureus

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Erzik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2007

PríspevokZaslal: Ut 25.12.07 10:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute,
Na sťahovanie torrentov použivam Azureus som s nim v celku spokojny len neviem prečo mi pri sťahovaní ukazuje žltu guličku. Znamena to že nemam spravne nadstaveny NAT/port a ked ju dam otestovať tak mi vyhodi cybu. No a na posledy som tam mal 2 torrenty a jeden ukazoval že je v poriadku a ten druhy vykazoval s touto chybou. Čo by som s tým mal robiť ako mam nadstaviť spravny NAT/port.
ďakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
DEADusko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.02.2007

PríspevokZaslal: Po 07.01.08 14:15Odpovedať s citátomNávrat hore

zaklad je mat verejnu IP, bez verejnej IP som mal s tym problemy. ked mas mikrovlny net tak provider ta posle kade lahsie ked budes chciet verejnu IP. Vacsinou su wi fi poskutovatelia riadni looseri co sa tyka pojmu casovo a datovo neobmedzeny net. ak mas iny net, tak si zabezpec verejnu IP od poskytovatela a potom si nakonfiguruj spravne router. Na kazdom routri existuje polozka ako NAT presmerovanie, kde jednotlivynm IP pridelis porty ktore chces presmerovat.

PC: CPU: AMD Athlon 64 X2 5400+ EE + Apack ZEROtherm BTF-80 | MB:ASUS M3A78-EH | RAM: A-Data 4096MB (4x1024) 800+ MHz | VGA: Gainward GTS250 1024MB DDR3 | HDD: 160GB WD 7200 8MB SATA + Samsung 320 GB 7200 16 MB SATA II + Samsung 250GB 7200 16 MB SATAII | DVD: LG GH20NS10 SATA | Case: Cooler Master Elite 331 | PSU Corsair VX550W | Monitor: LCD Hyundai W241D S-PVA
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď