| Autor | Správa |
TheADO
 Užívateľ
 Založený: 10.11.2007 Príspevky: 281 Bydlisko: Palárikovo
 |
čauko poradťe mi nejaký dobrý a pevný tmel na plech konkrétne na bočnicu. a postup je takýto vyrežem okno do bočnice nie moc velké zase a zvonku dám perforovaný plech a ten chcem tak zahladiť aby bol takmer súčasťou bočnice mám to premyslené lebo v bočnici je taká pretlačenina tak keby to som s tým deravým plechom zatmelil by to bolo skoro rovné len to je to že neviem aký tmel tam mám nato hodiť aby to poriadne držalo dakujem za každú odpoved |
_________________ CASE: Mercury KM-86, HDD: 120 GB, RAM: 1024MB dual DDR2 667MHz, CPU: AMD Sempron 3400+ 2,42 Ghz, Mechanika: DVD-napalovačka, MB: WinFast N5M2AA/N5VM2AA, WGA: MSI 7300NX, Monitor: NEC LCD 19", Repro: GENIUS 5.1 5000, klávesnica a myš za 150 SK
2x modrý neón, webka z T-comu ZVUKOVKA: CREATIVE Sound Blaster Audigy SE bulk 5.1 | |
   |
 |
viktorcech
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 433
 | Zaslal: Pi 28.12.07 11:51 |   |
| vrecooo napísal: | | čauko poradťe mi nejaký dobrý a pevný tmel na plech konkrétne na bočnicu. a postup je takýto vyrežem okno do bočnice nie moc velké zase a zvonku dám perforovaný plech a ten chcem tak zahladiť aby bol takmer súčasťou bočnice mám to premyslené lebo v bočnici je taká pretlačenina tak keby to som s tým deravým plechom zatmelil by to bolo skoro rovné len to je to že neviem aký tmel tam mám nato hodiť aby to poriadne držalo dakujem za každú odpoved |
ja som modelar, pouzivam tmel na plast, ale z vlastnych skusenosti viem, ze ti postaci aj sekundove lepidlo (tekute, nie gelove). nanesies, nechas vyschnut a zbrusit. nenechaj sa zmiast, po naneseni to vypada zvlastne, ako keby tmel nezaplnil spari, vidiet to az po zaschnuti. |
| |
  |
 |
TheADO
 Užívateľ
 Založený: 10.11.2007 Príspevky: 281 Bydlisko: Palárikovo
 | Zaslal: Pi 28.12.07 14:07 |   |
neviem volačo vyskúšam ale to sekundové asi nie lebo toho by som mynul strašne moc ale možno to skombynujem zo sekundovým prilepým aby to držalo a s tmelom to vyhladím ...díki za radu |
_________________ CASE: Mercury KM-86, HDD: 120 GB, RAM: 1024MB dual DDR2 667MHz, CPU: AMD Sempron 3400+ 2,42 Ghz, Mechanika: DVD-napalovačka, MB: WinFast N5M2AA/N5VM2AA, WGA: MSI 7300NX, Monitor: NEC LCD 19", Repro: GENIUS 5.1 5000, klávesnica a myš za 150 SK
2x modrý neón, webka z T-comu ZVUKOVKA: CREATIVE Sound Blaster Audigy SE bulk 5.1 | |
   |
 |
Devil_SK
 Užívateľ
 Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1661 Bydlisko: Ziar nad Hronom Vek: 29
 | Zaslal: Pi 28.12.07 14:10 |   |
normalne pouzi klasicky dvojzloskovy karosarsky tmel, co sa pouziva na tmelenie karoserii, ten by ti mal stacit |
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre
My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem | |
     |
 |
Dubak
 Užívateľ
 Založený: 21.01.2008 Príspevky: 4
 | Zaslal: Ut 22.01.08 21:48 |   |
mozno to bude zniet zvlastne ale zmiesaj sekundove lepidlo s hladkou mukou a rychlo nanes schne to fakt rychlo je to lhako obrobitelne a tvrde ako kamen a hlavne spotrebujes menej sekundoveho lepidla  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|