IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @100
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

e-nehnutelnosti.sk

Bývajte podľa svojich snov Dovolenka na vlastnej Malte e-nehnutelnosti.sk

Poistenie nehnuteľnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Tichy mikrak na zvukovke SigmaTel Audio

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: So 13.01.07 16:25Odpovedať s citátomNávrat hore

vacsinou sa to vola microphone boost, alebo gain. Bud je to zapnute, alebo vypnute.

xificurC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2007

PríspevokZaslal: Ne 14.01.07 14:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Takze podarilo sa mi vylucit moznost toho, ze by som mal zly mikrak. Nasiel som svoj stary a odskusal ho, vysledok je aj na nom rovnaky... Takze, ma niekto nejake nove napady?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Martina
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.03.2007

PríspevokZaslal: So 10.03.07 13:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám absolútne rovnaký problém, ako je popísaný v príspevku Tichý mikrák a tiež mám kartu SigmaTel Audio. Celý OPC je kupovaný v máji 2006. Slúchatka s mikrofonom na inom PC funguju a teda aj mikrofon a na tomto PC so SigmaTel nie. Takisto sme vyskusali vsetko mozne, ale nic nepomohlo. Obavam sa, ze problem v ovladaci, alebo zvukovke, ked su tie problemy uplne totozne.
xificurC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2007

PríspevokZaslal: So 10.03.07 15:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Martina: mne sa este stale nepodarilo vyriesit tento problem, kedze neviem, co by som vedel este spravit. Ale nadalej kazdy novy napad uvitam
Martina
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.03.2007

PríspevokZaslal: So 10.03.07 19:48Odpovedať s citátomNávrat hore

tak my sme tu už vyriešili ten blud so Sigmatel Audio. Celý problém bol v tom, že v inštalovanom ovládači neboli dostupné tie možnosti, ktoré bolo treba nastaviť podľa tu odporúčaných rád.
Tak sme z Intel.com stiahli aktiulny driver pre Sigmate (presne podla cisla motherboardu), pre moju dosku bol z novembra 2006.
Ten driver sám zistil, že mám pripojený microfón a navrhol zadefinovanie vstupov a výstupov. Ide totiž o to, že tieto moderné vymoženosti dovoľujú, aby tá istá zdierka mohla byť použitá buď pre mikrofón, alebo pre repráky, keď sú kvadrofónne.
Takže riešenie je stiahnuť si nový ovládač. Prajem úspech.
Snape
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2007

PríspevokZaslal: St 21.03.07 12:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Po dvoch dňoch maturovania nad PC som zo zúfalstva začal hľadať po fórach a div sa svete mám presne ten istý problém ako xificurC a Martina. Tá istá INTEL doska DP965LT a rovnaký problém s mikrofónom (tento 100% odskúšaný a používaný na notebooku).
Akurát mne stiahnutý aktuálny driver z INTEL.COM nepomohol. Problém zostal. Všetky triviálne veci ako nastavenia hlasitosti, zosílenie mic a pod. mám za sebou.
Ak máte niekto nejakú radu budem povďačný.
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: St 21.03.07 16:06Odpovedať s citátomNávrat hore

v zaruke to uz nemas?

Snape
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2007

PríspevokZaslal: St 21.03.07 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám, ale po mnohých skúsenostiach s reklamáciami sa chcem najskôr pokúsiť nájsť riešenie. Vieš ako to chodí. Zoberú ti PC do servisu, budú z teba robiť blbca a vykrúcať sa, hľadať chybu všelikde inde, počkáš si niekoľko dní, týždňov bez PC, samozrejme predtým potrebuješ zozálohovať niekde všetky data a zmazať HDD (mimochodom strihám video a mám zaprasených 2 x 300 GB + 3 externé HDD tak už len táto myšlienka mi naháňa strach. PC má 3 mesiace. A to mi INTELácku dosku odporúčali, že budem mať pokoj. Predtým som mal zlé skúsenosti s EPOXom.
Čert jak diabol !!!
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: St 21.03.07 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

no, ale ak vies ze je to 100 percent doskou, vezmi iba dosku a tu daj reklamovat. Medzitym skus poziadat o nejaku docasnu nahradu. Jo a nezabudni prist s vytlacenou diskusiou tohoto problemu u inych ludi, ktora dokazuje chybnost dosky. Nemal by byt problem, no...
Vies ono je to velmi specifisky problem a ked nepomohlo ani to, co inyms tymto problemom.... :/

Jimmy2202
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 01.07.08 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

no a teraz taka dost vadna otazka ako si zistim aky typ toho sigmatelu si mam stiahnut jak zistim tie info o zvukovej alebo co to je? prosim pomozte mi
Zaslať odpoveď