No chalani viem že ma asi ukameňujete ale z tohto originálku nemám K volantu som si kúpil len rfactor, nfs shift, dirt. TDU ma zaujalo kvôli voľnosti pohybu na prekrásnom ostrove, fakt sa mi tá hra dosť páči a už aj pokukujem po originálke
http://www.progamingshop.sk/test-drive-unlimited-2-p-4246.html, ale odrádza ma od toho práve to ovládanie. Ak mi to originálka vyrieši, tak to nemám problém kúpiť. Haffen ty to hráš na volante ? Ja keď zapojím volant, tak sa nakalibruje sám, teda aspoň myslím že sa kalibruje, začne sa sám točiť. Ale asi si to radšej kúpim, aby som nemal blbý pocit že sa vypytujem na niečo čo som šlohol Ak hovoríš že to origo verzia nerobí ( myslím ten brzdový pedál ) tak to chcem mať originál aj kvôli online. A teraz má výsť vo februári či kedy nejaký patch a tam spomínajú aj niečo s FF tak hádam to bude fungovať tak, ako sa na racing patrí. Nemusí to byť zrovna ovládanie ako z rfactoru, chcem si len tak v pohodičke behať po ibize a striedať autá kedy sa mi zachce. Len to ovládanie ma v tom dosť ruší. Ozaj, hrajú to ľudia ešte online ? Lebo už je to staršia hra. Ale zato cena je ako keby bola nová
Netuším či sa G27 kalibruje, alebo nie. Nemám ten volant. Vychádzal som z môjho volantu.
Nicobb: no ja mám v originálke skôr opačný problém, že nestíham niektoré zákruty zabrzdiť. Takže problém je určite v tvojej hre. To sa mi zdá, že robila prvá Beta verzia hry.
TDU2 teraz stojí na Steame 7€, takže ozaj nie je dôvod nemať originál.
http://store.steampowered.com/app/9930/
Jeffo, každému sa páčia iné hry, tak nezhadzuj...
_________________ Nie som priemerný Slovák - nepočúvam Desmod, nevolím Smer, nepozerám Panelák, nečítam Nový Čas a každú nedeľu nežeriem rezne. PORADENSTVO CEZ SS NEPOSKYTUJEM (kvôli veľkosti schránky)!
motherboard: MSI P43 neo, CPU: Intel Duo 8400, Graphic card: Gigabyte GTX 260, RAM: 4x1GB Kingston HyperX DDR2, power supply: CoolerMaster 620W (cable management), Sound card: M-Audio Delta 1010 LT, monitors: 2x 24" Samsung P2450, mouse: Roccat Kone, keyboard: Razer Lycosa SE, tower: Thermaltake Tsunami (with neon light tunning), gaming wheel: Logitech WingMan GT (FF), headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Ultimate ears Triple.fi 10, Software which I use: Win 7 home edition 64 bit, Reason 5.0, adobe audition 3.0, I like games: TDU1, TDU2, JC2, UT2004, TRS04. Mobile phone: Samsung Galaxy SII, Android 2.3.6 root, mp3 player Emgeton Iops X5
Jeffo Užívateľ
Založený: 14.11.2008 Príspevky: 7891 Vek: 27
Zaslal: Ut 27.12.11 14:35
Logitech má od Driving Force Pro(ak nie staršej verzie) autokalibráciu Tieto volanty fungujú na inom princípe ako prerobené lacné volanty z joystickov
_________________ PC: Cpu: Intel® Core™2 Quad Q8200 2.33Ghz @3,15Ghz+Ac freezer 7 Pro MB: Gigabyte EP45-UD3R 1366 Ultra Durable 3 Vga: ASUS ATI EAH HD4830 512 DDR3 Ram: 4GB Kingston Hyper X 800 CL5 Psu: GEMBIRD 650W CCC-PSU8xATX 2.2+2xSilent Fan Monitor: Samsung SyncMaster 223BW 22´ TFT Active Matrix 2ms Case: Mercury ATX Black+Mod Hdd: Samsung F3 SpinPoint 500GB DVD: LG 52 DVD RW-Combo Repro: Canyon 2.1 CN-SP 21 A OS: Windows7 Pro x64 Volant: Logitech Driving Force Pro (DFP) 900°
NoteBook:ASUS K50IJ (SX263) SK+wifi router LinkSys WRT160Nv2/N-kový Afto:Opel Astra G 1.6 16v(101HP) Phone: HTC Wildfire-S 8Gb- Cyanogenmod 7.2
Jeffo: kúpim aj rfacor 2 Ale TDU 2 mi vyhovuje ako relax. Trošku odbočiť z okruhových tratí a len tak sa kochať v parádnom fáre prírodou, mestom Ale aj k tomu si musím pripadať ako v aute a nie ako v nejakej kolotočovej káre, čiže ide mi aj o ovládanie. Pri TDU nebudem náročný na detaili ohľadom fyziky ale nejaká fyzika aj tam musí byť
Haffen. Za 7 eur ??? To kupujem hned teraz Vlastne hned ako sa dostanem ku compu Ako sa to dá kúpiť cez steam ? Ešte som nič cez steam neriešil, preferoval som vždy krabicu. Cez paypal ? Alebo len zadám číslo kreditky ?
Ok, účet som si vytvoril, paypal je aktívny takže zajtra sa ozvem ako mi to šlape v origo verzii Mám dosť pomalý net takže u mna veselé ťahanie teda nebude. Ešte by ma zaujímalo, teraz si odinštalujem tú warez verziu a keď dám aby mi savy nezmazalo bude to podla teba fungovať aj v origo verzii ? Nerád by som o to prišiel, už som A7, A6 aj 2x B4 vyhral Ale na druhej strane ak by mi to s volantom fungovalo lepšie tak by som ich prešiel rád aj znovu
Pred chvíľou mi to doinštalovalo. Stiahlo mi to hned aj nejakú 504 MB aktualizáciu, potom som zadal serial number, hra sa aktivovala a spustila. Pri starej hre som neodinštaloval savy, pre prípad že by to možno mohlo fungovať a hneď ma aj dalo tam kde som prestal, do ferrari salónu s cca 300 tis cash. Tak som hneď moju oblúbenú f 430tku prevetral, ale to ovládanie je také isté. Zostali mi z predošlej hry aj nastavenia. Vedel by si mi prosím ťa poslať tvoje nastavenie volantu ? A nemal by som si stiahnuť ešte nejaký patch, alebo pack alebo update zvlášť ?
Pre pripad ti to nemoze fungovat, lebo hento mas ofline mod a hento je online. V ziadnej hre to tak nefunguje, ze v online mozes pouzit save game z offline. Tie save games vymaz, rozluc sa s nimi a zacni hru hrat odznova. Tie nadstavenia mas preto take iste a preto ti to vsetko ide rovnako.
_________________ Nie som priemerný Slovák - nepočúvam Desmod, nevolím Smer, nepozerám Panelák, nečítam Nový Čas a každú nedeľu nežeriem rezne. PORADENSTVO CEZ SS NEPOSKYTUJEM (kvôli veľkosti schránky)!
motherboard: MSI P43 neo, CPU: Intel Duo 8400, Graphic card: Gigabyte GTX 260, RAM: 4x1GB Kingston HyperX DDR2, power supply: CoolerMaster 620W (cable management), Sound card: M-Audio Delta 1010 LT, monitors: 2x 24" Samsung P2450, mouse: Roccat Kone, keyboard: Razer Lycosa SE, tower: Thermaltake Tsunami (with neon light tunning), gaming wheel: Logitech WingMan GT (FF), headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Ultimate ears Triple.fi 10, Software which I use: Win 7 home edition 64 bit, Reason 5.0, adobe audition 3.0, I like games: TDU1, TDU2, JC2, UT2004, TRS04. Mobile phone: Samsung Galaxy SII, Android 2.3.6 root, mp3 player Emgeton Iops X5
Ok, už som ten savy vymazal. Zapol hru a idem od začiatku. Mám si vytvoriť účet na atari.com, tak to nechám na neskôr, teraz už nato nemám čas. Neskôr dám vedieť ako mi to šlape. Zatiaľ ďakujem.
Vybral som si lanciu, ukázali mi moju garáž a ked som vychádzal z nej tak mi vypísalo, že od teraz som online. Išiel som urobiť prvú licenciu a keď som z nej vyšiel mám ísť hneď na prvý závod. Takže teraz tých čo aj cestou stretnem sú normál živý hráči ? Káždé jedno auto je nejaký hráč ? Ešte som nehral online v takto otvorenom svete. Ako tu vlastne funguje online hranie ? Mám robiť karieru , zbierať prachy ako v single a tie závody budú so živými hráčmi ?
Inak tá brzda sa hádam trošku zlepšila. Dá sa na to zvyknúť. Je to pohoda aj ked mohlo to byť oveľa lepšie. Snáď to vyrieši ten chystaný patch vo februári.
Niektorí normál, niektorí nenormál... zvlášť Rusaci sú nenormál...
Závody v šampionátoch sú len s botmi, alebo ako ich nazvať. Potom tie cez oranžové ikony sú so živými. Môžeš sa dať do nejakého clubu a hrať za ten, alebo si vytvoriť a hrať vo vlastnom.
Skús keď sa nejak oťukáš kontaktovať Michaela, možno ťa zoberie do clubu.
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.