IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @243
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

teplota CPU

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
takin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.03.2011
Vek: 32

PríspevokZaslal: Ut 06.12.11 23:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Co pise kocur mi dalo este jednu sancu . Ked som daval pastu Noctua NT-H1... tak bola dost tuha a rozotiral som ju sackom na prste . Zajtra to skusim zas a pastu zohrejem nech je tekutejsia

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

System mam W7 enterprise 64

Cooler Master Silencio 550 ,SEASONIC S12II-520, AsusM4A88T-V EVO ,Phenom II X4 955+Noctua NH-U12P SE2 , Asus ENGTX460 1GB , DDR3 2x2GB Kingston XMP Grey Series , Crucial SSD m4 128GB ,WD10EARS , LCD 22"
a smozrejme šálka kávy
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
takin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.03.2011
Vek: 32

PríspevokZaslal: Št 08.12.11 18:39Odpovedať s citátomNávrat hore

No takze som prepastoval cpu a teplota po zatazeni v occt nad 60st...
ale taka teplota aj pri spusteni hry ( ked nebezia vseky jadra )
Povodne som pridal otacky na chladici na 1300 a predny a zadny vetrak v skrinke na 500-600....samozrejme nic nepomohlo tak som sa rozhodol ,ze na cpu chladic dam este jeden ventilator ( kedze mam len jeden a mozu ist dva)

Tak som zavolal kamosa ( majitel www.tichepc.sk ) ,ze za nim zajtra zajdem po ventilator ... no a on hned na to ,ze nech prepastujem a chytim pasim ci je horuci a spomenul este ,ze mal problem s prehrievanim a po fleshnuti biosu teplota klesla ( asi chybne snimanie)...no a zhodou okolosti som aj ja vceera flesoval ..... momentalne bezi test 24 minut a teplota krasnych 49 st

a to v skrinke sa predny ventilator nespustil a zedny bezi na 460 ot

Cooler Master Silencio 550 ,SEASONIC S12II-520, AsusM4A88T-V EVO ,Phenom II X4 955+Noctua NH-U12P SE2 , Asus ENGTX460 1GB , DDR3 2x2GB Kingston XMP Grey Series , Crucial SSD m4 128GB ,WD10EARS , LCD 22"
a smozrejme šálka kávy
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď