|
 | | |
| Autor | Správa |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Št 07.08.08 20:59 |   |
zaujimave ze po zlych skusenostiach s asusom kupis asrock, co je fabrika ktoru vlastni asus, kde vyraba ktorym sa hanbi dat svoje meno... |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
TUCERO_SVK
 Užívateľ
 Založený: 27.07.2008 Príspevky: 209 Bydlisko: BA, Petrzalka
 | Zaslal: Št 07.08.08 21:02 |   |
| TROL napísal: | ked budes upl. Bios tak si davaj pozor aby nevipadla el. lebo ked ty vipadne pocas upl. tak uz nerozchodis dosku...
aj ja som mal ASrock je to po ruku mi zhasla ako zapalka vimen dosku a vireisis 75% problemu |
Tento Asrock nevypada ako nejaky zatiial slape vynikajuco a aj komp takpovediac ozil. ale ako hovoris o rok uvidim sak keby neco je to doska z nizsej cenovej kategorie takze za nou plakat nebudem a ked zhasne znovu tam vrazim M2A-VM pretoze som zistil ze jej prakticky nic neni takze aj odvolavam co som na nu nakydal /totiz som zistil ze jediny
v mojom kompe je odchadzajuca grafika/
inak everest je nejaky zly lebo bios ukazuje uplne norm. teploty na obidvoch doskach.
AJ TAK SI NAKONIEC KUPIM MSI.. a budem skusat kym nenajdem dosku mojich snov... |
| |
    |
 |
IT ´´expert´´
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 31.07.2008 Príspevky: 109
 | Zaslal: Št 07.08.08 21:05 |   |
Aj mne ukazovalo také CRAZY teploty len v evereste, nič si z toho nerob, po čase sa to´´ukľudnilo´´ a už píše OK. |
| |
  |
 |
TUCERO_SVK
 Užívateľ
 Založený: 27.07.2008 Príspevky: 209 Bydlisko: BA, Petrzalka
 | Zaslal: Ne 10.08.08 10:57 |   |
| IT ´´expert´´ napísal: | | Aj mne ukazovalo také CRAZY teploty len v evereste, nič si z toho nerob, po čase sa to´´ukľudnilo´´ a už píše OK. |
simam everest je na nic uplny stupid
[img]http://is3.wgz.cz/image/10139145[/img] |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |