IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @381
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Finančné pôžičky a úvery

pre zamestnancov aj podnikateľov. PROFI CREDIT, skúste aj vy! www.proficredit.sk

Originálny valentínsky darček

Limitovaná edícia darčekovej karty v exkluzívnom valentínskom balení. www.unicreditbank.sk

Kalendár sudoku

Posledné kusy na sklade! Kalendár sudoku a krížovky za 2,99 €. shopping.cas.sk

Luxusné Hodinky SHARK Akcia!!!

Akcia - poštovné úplne ZADARMO! Výpredaj zľavy až do 75% www.toppredaj.sk

Telefonny spam

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
janci1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2010

PríspevokZaslal: Št 14.01.10 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

ZADAJTE do SMS coollove stop na 6674
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Nibbler
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.10.2008

PríspevokZaslal: Pi 15.01.10 13:42Odpovedať s citátomNávrat hore

najnovsie ma uz tyzden otravuje cislo 0233002780, doporucujem nebrat. 2krat som to zdvihol a raz to bola "neodolatelna ponuka" a druhy krat som zrusil po "dobry den, spolocnost...". 4krat som ignoroval a zatial mam uz 2dni pokoj Sranda je, ze cislo na ktore mi volali nikto okrem mna a O2 nemoze poznat, lebo ho pouzivam jedine na mobil internet
Eva
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2010

PríspevokZaslal: So 16.01.10 17:30Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte maam problem dnes som ako blbec hoidila na tu sluzbu a doslo mi to hend potom ze to je blud a nechapem naco som tam sla v zivote by som na take somariny cisla nedavala ved niesom sprosta ale dnes sa ukazalo ze asi som a dost potom ako mi vsetky sms co chceli poslali som tam hned napisala tu sms ze Stop Mundo a napisali mi ze je sluzba zrusena ze mi nebudu posielat uz ziadne sms ... pisala som im aj mail ci je to vazne zrusene .. myslite ze je? alebo sa to bude tahat dalej? .. ja dufam ze nie som z toho strasne na nervy
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 21

PríspevokZaslal: So 16.01.10 17:41Odpovedať s citátomNávrat hore

ak ti poslali spatnu sms ze je sluzba zrusena, tak zrusena ma byt. ci je alebo nie zistis lahko, uz ti nebudu chodit sms a klesat kredit

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Eva
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2010

PríspevokZaslal: So 16.01.10 17:55Odpovedať s citátomNávrat hore

tak maam pausal cize sa to dozviem az na fakture ... ako pocitam s tym ze tie poplatky za tie prvotne dristy si pekne krasne odplatim ale tak sa bojim ze nahodou to budu uctovat dalej uz som toho precitala o takyhc tych telefonnym manipulaciach vela a uz mi drbe z toho ... tiez si myslim ze ak napisali ze je to zrusene tak to musi byt zrusene no len neviem fakt maam strach ze mi to zuctuju aj buduci mesiac a potom buduci alebo co a co spravim netusim lebo sa do takychto vybavovaciek absolutne nerozumiem ... och snad mas pravdu .. sms nechodia no prestali ...
citizen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: Ne 17.01.10 15:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Dany napísal:
vynadaš mu že ti chodia kktiny a že čo to ma znamenať že ty si si nič neobjednal a povedz im že aby to okamžite zrušili lebo odídeš od nich...asi najefektívnejšie

operator s tym nic nema.kazdy uzivatel si zodpoveda za svoj tovar samtak netrep chujoviny.normalne mozes dojst do predajne povies ze ti chodia sms a chces ti stopnut.5 minut pobudnes a hotovo
pista43
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.01.2010

PríspevokZaslal: St 20.01.10 8:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam ten isty problem ako tu pisete,nemozem to stopnut.Nevie niekto poradit.Dakujem
pista43
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.01.2010

PríspevokZaslal: St 20.01.10 9:32Odpovedať s citátomNávrat hore

poslite Mundo Stop na c. 6674 a je to zrusene
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: St 27.01.10 16:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem ci sa s tym uz niekto stretol ale v poslednej dobe mi zacinaju vyvolavat rozne zvlastne cisla, konkretne
0421233014385
0911450224
0911450283

pricom ma zarazilo par veci napr, podobnost poslednych cisel, zvlastny format toho prveho cisla (zeby pevna linka?) a hlavne to ze okamzite ked zdvihnem tak sa hovor zrusi a naspat sa neda dovolat (chybne cislo, obsadene alebo nezastihnutelne)

viete o tom niekto nieco viac? cislo mam zadane asi iba na FB ale nemam ho tam zverejnene takze neviem kde sa k nemu da dostat :/

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: St 27.01.10 16:38Odpovedať s citátomNávrat hore

to prve cislo je pevna linka, 0421 je medzinarodna predvolba slovenska

http://whocallsme.com/ na tejto stranke je zoznam telefonnych cisel ktore patria roznym marketingovim spolocnostiam, skus sa pozriet tam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebook
spolak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.02.2010

PríspevokZaslal: Ut 02.02.10 15:50Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim, dnes mi tiez dosli tri sms spravy od toho posraneho munda a to mi ostalo zo 7 eur asi 1.4 eura, tiez som im poslal mail nech to zrusia, zatial som ich blokol v SMS filtri, tak dufam ze uz mi od nich sms uz nepridu, ak hej tak asi im poslem tu hovadsky drahu sms na zrusenie, dufam ze tich sracov zatvoria za taketo svinstva... bo ja si horko tazko zarobim na kredit ako student a oni mi za par minut ukradnu 150 Sk, neni mozne...
me
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.02.2010

PríspevokZaslal: Pi 19.02.10 14:56Odpovedať s citátomNávrat hore

ludkovia, staci citat podmienky pri sluzbach - vecna chyba slovakov. v podmienkach mas aj cenu za sluzbu a ako si to zrusit

uz to tu niekolko krat napisali: posli MUNDO STOP na 6674 - inac tieto info ti urcite prisli aj v SMS, ked si sa zaregistroval.
Symkaaaa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.02.2010

PríspevokZaslal: So 20.02.10 19:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Prosím vás..tiež som jedna taká sprostá čo to skusila..aj ked take nič nikdy neskušam...
potrebujem pomoc....je v podmienkach že musím mať na mobile aktivovaný internet...a ked ho nemám bude mi to aj tak strhávať prachy??
dakujem
me
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.02.2010

PríspevokZaslal: Po 22.02.10 11:00Odpovedať s citátomNávrat hore

no aktivny internet musis mat ak by si chcela stahovat tie pozadia ci zvonenia ci co to ponukaju okrem ineho. ale prachy platis za to ze sa do toho zaregistrujes, takze ak nechces aby ti strhavali peniaze, posli tu SMSku ze MUNDO STOP na 6674, bez toho ta budu nadalej kasirovat.
yaya11
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.03.2010

PríspevokZaslal: Po 22.03.10 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte, mám problém so službou mundome. Pokúšala som sa to zrušiť ale asi 3x som poslala správu pre zrušenie v zlom tvare a spätne mi prišla správa: SMS ste nenapisali v spravnom formate. Skontrolujte jej spravnost a skuste to znova. Tato sprava nebola spoplatnena. Ale konečne sa mi to podarilo zrušiť ale kredit mi bol stiahnutý za každú poslanú správu. Je možné, aby mi vrátili kredit späť za tie sms, ktoré nemali byť spoplatnená alebo to mám nechať už tak. Prosím poradte mi niekto, dakujem
Zaslať odpoveď