IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @232
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vaše dáta sú v oblakoch

Virtuálny desktop lacno, spoľahlivo, bez kompromisov. www.ts.avnet.com

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

taktovanie opterona 144

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
borec
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: So 27.10.07 21:51Odpovedať s citátomNávrat hore

cafte, potrebujem poradit s taktovanim tohto nezbednika, nejako sa mi ho nedari taktovat. ked som mal len jednu 512MB ram /400MHz tak to slov pohode na 2,5 alebo 2,7 (viac som neskusal. nebol dovod), ale teraz som kupil 2x kingston 512MB/400MHz CL 2,5 a nejako to nejde, maximalne 1,9GHz (default je 1,8GHz). nejde mi to dohlavy, pretoze ked zmenim delicku na pamete - znizim ich frekvenciu z 400 na 333 a zvysim fsb tak sa komp nerozbehne, a to aj ked su v D.CH., alebo S.CH. HT frekvenciu drzim vzdy pod 1000, mal som uz aj 600, a i tak nepomohlo, vlastne s nadstavenim 333MHz pre pamete, ide este horsie taktovat ako s default 400MHz, PCI frekvencia je defaul, mam pci lock. pls poradte co s tym, ja uz fakt neviem.

dodam, ostatok zostavi v podpise
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď