IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @231
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Taktovanie GB 5770

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
FilipAN
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.09.2011

PríspevokZaslal: St 28.12.11 17:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň, dnes som si chcel nataktovať moju kartu na starom pc, ale pred samotným taktovaním som skúšal pozrieť teploty. V pokoji bola 55stupňov. Zapol som furmark pri mojom rozlíšení 1440x900 a spustil som test. Teplota sa vyšplhala behom 2minút na 80stupňov. Test som radšej vypol. Neviem do akej teploty môže ten furmark ísť a do akej teploty môžem vlastne taktovať...Sú pri tom nejaké riziká? Fakt neviem kedy môžem začať. Ďakujem za ochotu pomôcť.

//Edit: mám tento zdroj. http://www.pc-macedonia.com/products/Delta-Electronics-DPS%252d250AB%252d22-D-250W-ATX-Power-Supply.html
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 28.12.11 17:36Odpovedať s citátomNávrat hore

za "bezpečnú" teplotu sa pri grafike považuje viacmenej čokoľvek do 100 stupňov, avšak, treba si uvedomiť, že čím vyššie teploty, tým kratšia životnosť... nehovoriac o zvýšení hluku, spotreby a podobne. Čiže treba si spočítať, či nárast výkonu vykompenzuje zápory
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď