|
 | | |
| Autor | Správa |
kerto
 Užívateľ
 Založený: 29.12.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: Po 29.12.08 12:21 |   |
Ježiško potešil tabletom Genius 450. Nainštaloval som ovládače / priložené CD, inštalácia prebehla, ale systém hlási tablet po pripojení ako neznáme zariadenie a ,, jedno pripojené zariadenie nepracuje správne,, . Po inštalácii by sa mala zjaviť ikona tabletu, ale nie je. Ak dám cez správcu zariadení pridať hardvér a natiahnuť ovládače z toho istého CD, hlási, že CD žiadne neobsahuje. Už som skúsil všetky ponúknuté možnosti cez správcu zariadení windovs. Stiahol som aj iné ovládače z iných adries - ako prvé z Geniusu domovskej stránky - ale nič - inštalácia sa ani nezačala a pri jednom mi vyhodilo počas inštalácie, ža sa vyskytla chyba v inštaleri a prerušilo ju. Tablet pri poklepaní perom bliká ale funguje len myš. Preinštaloval som XP ale nepomohlo. Kto o tom niečo tuší? |
| |
  |
 |
kerto
 Užívateľ
 Založený: 29.12.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: St 07.01.09 21:18 |   |
Doplnenie: na tomto počítači to nejde
Celeron /TN/ CPU 1300MHz
MS-6337 LES ATX Mainboard, versia 5.0
MSI- MS Star Force MX series / Nvidia GForce2 MX/MX-400
ale na ďalších dvoch inštal prešiel, ikona, nastavenie tabletu, akurát že neviem, ako ho prepnúť, lebo stále funguje myš a tablet len bliká a pero nereaguje.
Skúste mi pomôcť |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |