IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @307
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chceš „Cmora“ na svojej párty?

Počúvaj rádio Expres a vyhrávaj každý víkend gril párty s Cmoríkom od Mecomu! www.grilparty.sk

Súťaž o zájazd

Skús šťastie v online súťaži NIVEA a hraj o zájazd alebo kozmetiku. www.nivea.sk

Vyhrajte luxusný zájazd

Týždenný pobyt v 5* rezorte na gréckom ostrove Kos. www.nivea.sk

Fotosúťaž Milujem svoju prácu

Zachyťte nevšedné chvíle zo života vašej kancelárie a hrajte o hodnotné ceny www.westendtower.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Sutaže

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Pi 16.05.08 16:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Viem, ze tu uz raz taka tema bola (http://www.pcforum.sk/preco-nie-su-sutaze-vt29579.html) ale bola locknuta takze ju zakladam znova...

Nehralo by sa o vecne ceny (samozrejme, ak by nikto daroval mohlo by sa hrat aj o ne) ale o napr. rank "Vyherca sutaze [link na temu]" ktory by sa po tyzdni automaticka zmazal...Zalozilo by sa zvlastne forum a tam by sa postovali vsetky sutaze...zorganizovat by ju mohol hocikto kto by mal zaujem...poprosim o nazory (nilen modov ale aj userov)

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 16.05.08 16:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Dzimbo napísal:
Viem, ze tu uz raz taka tema bola (http://www.pcforum.sk/preco-nie-su-sutaze-vt29579.html) ale bola locknuta takze ju zakladam znova...

Nehralo by sa o vecne ceny (samozrejme, ak by nikto daroval mohlo by sa hrat aj o ne) ale o napr. rank "Vyherca sutaze [link na temu]" ktory by sa po tyzdni automaticka zmazal...Zalozilo by sa zvlastne forum a tam by sa postovali vsetky sutaze...zorganizovat by ju mohol hocikto kto by mal zaujem...poprosim o nazory (nilen modov ale aj userov)

omg a naky vyznam ? ze si dakto bude robit dobre nad titulom ktory bude mat tydzen ? nehnevaj sa, ale taketo napady nikdy nekoncia dobre a vacsinou len lakaju isty typ ludi...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: Pi 16.05.08 16:52Odpovedať s citátomNávrat hore

som za ale neviem ako by to bolo organizovane a vlastne o co by islo v sutaziach
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Pi 16.05.08 17:01Odpovedať s citátomNávrat hore

No už to vidím..."Súťaž o vašom najväčšom "...
Vieš si predstaviť čo to dá roboty po týždni každému výhercovi meniť rank naspäť, prípadne robiť nejaké iné zmeny??
Ešte keby sme boli fórum o nejakej konkrétnej oblasti PC, napr. o grafike, tak by sa niečo podobné určite dalo, ale o čom všetkom tu môžeš mať súťaž... "Kto napíše najkrajší PHP kód"...
Ak chceš silou-mocou iný rank ako ostatní, tak sa za teba môžem prihovoriť u JanoFa a budeš mať taký coool čierny rank s podtitulom "Zablokovaný"

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 16.05.08 17:02Odpovedať s citátomNávrat hore

dakujem, ten som uz mal a nejak mi nesaadol ...nuz co bol to len napad

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Ut 20.05.08 12:46Odpovedať s citátomNávrat hore

súťaže nie je zlý nápad len treba niečo zaujmavé a málo pracné pre modov a adminov.
Napr by sa vyhlásila súťaž o najkrajšiu stránku ... bola by 2 mesiace a potom by sa hlasvoalo o najlepšiu výherca by mal nejakú nevecnú odmenu (napr. sám by si pridal do popisu Víťaz súťaže za mesiac jún-júl)

klady:
- motivácia, urobiť peknú prácu
- súťaživosť
- nejaká ta odmena cti

nevýhody:
- trochu práce s organizáciou
- modi by museli vedieť zhruba kto bol kedy víťaz aby sa nestalo že by bol každý víťaz

(všetko bol len príklad ...)
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Št 22.05.08 21:45Odpovedať s citátomNávrat hore

A ludia ktory sa zaoberaju inym a nie webdesignom budu robit co? Trosku diskriminacia voci ostatnym, nemyslis?

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 22.05.08 21:48Odpovedať s citátomNávrat hore

JanoF napísal:
A ludia ktory sa zaoberaju inym a nie webdesignom budu robit co? Trosku diskriminacia voci ostatnym, nemyslis?

no ti jednoducho nepouziju photoshop, ale len skicar nahodou ta webdesignerska sutaz by mohla byt strasna sranda keby sa zapojili prave ne-designeri
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Št 22.05.08 23:52Odpovedať s citátomNávrat hore

jedine co by sa osvecilo,by bola sutaz v hladani na googli.. To by sa niektori uz mohli naucit

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Pi 23.05.08 14:19Odpovedať s citátomNávrat hore

JanoF napísal:

moja posladná veta to vystihuje ... ja som dal návrh a konkrétnu úlohu už musíte vymyslieť vy ...
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 29.05.08 16:32Odpovedať s citátomNávrat hore

som za najkrajsie obrazky v malovani ma ho kazdy a dalo by sa jednoduche hlasovanie myslim ze organizacia niak tazka
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 29.05.08 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

tak tak...este keby sa urobilo samostatne forum "Suťaže" aby to tam cv Krcme (diskusii) nespatilo

Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Št 29.05.08 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mna je to maximalne zbytocne.. je kopa for, kde sa da sutazit... za chvilu tu na tomto fore budete chciet mat uplne vsetko,co sa len da... rozoberat, kto ma aky zapalovac, komu sa co stalo, kto si kedy uprdol, a este aj podme riesit, kto si nacarbe krajsi obrazok v skicari...

ok, berem, ze je tu diskusia, ako krcma a podobne, ale aspon trosku sa drzme toho, co je zmyslom tochto fora...

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 29.05.08 18:14Odpovedať s citátomNávrat hore

tak v tom pripade web design v malovani je to v sulade s forom nie?
R3N3
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.05.2008

PríspevokZaslal: Št 29.05.08 19:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Aj podla mna jaj vy z tohto fora robite ako keby to bolo urcene lenna jednu vec sak normalne sem dajte sekciu sutaze take tazke?
Zaslať odpoveď