IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @304
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

sunra vec php overenie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 25.01.08 21:07Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj...mam taky login zaujimavy. je tam hesl oa meno napevno bez registracie. a mam knihu. A xcem to urobit tak ze tym ze je prihlaseny sa mu nezobrazi pole mail web meno iba text a ze sa automaticky podla toho co zadal v prihlaseni napr hugo zobrazi u jeho prispevku jak meno. proste nemusi zadavat meno bude sa nacita z db alebo take nieco. A xcem tiez nieoc take ze tymto co su na prihlasenie a nemusia zadavat meno napr udelit hodnost ze u mena bude VIP napriklad. Ale nebude tam zadavat VIP len automaticky to prida k menu hugo VIP PLS PLS ludia viem ze je to nezvycajne ale su to ibaa akesi podmeinyk prosiiim
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: So 26.01.08 16:49Odpovedať s citátomNávrat hore

ty si borec:
1, úplne nespisovný
2, chceš niečo alebo všetko?
3, máš už niečo alebo treba robiť všetko?
4, kto ti to zrobí zadara?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 26.01.08 22:02Odpovedať s citátomNávrat hore

skus to napisat trosku zrozumitelnejsie nemam cas aby som kazdy prispevok na fore lustil, aj ked by som mozno vediet pomoct.. nak to PO SLOVENSKY preformuluj, najlepsie aj spisovne

btw tominator, myslel som ze toto forum je pre ludi, ktori pomahaju inym, pripadne potrebuju sami pomoc.. trh prace s ponukami mzdy mas vedla co tym xcem povedat je to, ze nemusis sa kazdeho cloveka co pise na forum pytat, co je za to ochotny zaplatit (vidim to u teba na tomto fore uz neviem ktory krat)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.01.08 15:16Odpovedať s citátomNávrat hore

ved mas session po prihlaseni a vies si tym padom nacitat udaje o z databazi o uzivatelovi..

Tie polia su jednoduche.. overis, ci je prihlaseny a potom, ci ma zadany mail, a podla toho cez podmienku IF tam nacitas input text pre mail, alebo nie..

VIP je tiez jednoduche... tiez cez IF zistis jeho hodnost z databazi, a za meno mu to das, IF hodnost=VIP: echo VIP; IF hodnost=UZIVATEL: echo UZIVATEL...

(syntax je zamorejme ina )

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď