IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @299
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Prefinancovanie hypotéky

Máte hypotéku s nevýhodným úrokom? Vymeňte ju za novú a výhodnejšiu. www.PrefinancovanieHypoteky.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

Stream

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
andrejlacho
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.10.2011
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 15:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Potreboval by som poradiť so streamom videa.
Mám kameru, keď s ňou niečo natočím tak potom to dám do notebooku a hňeď by som to poteboval zosteramovať a vlastne dať na stránku. K stránke budem mať prístup ako admin. Len sa to potrebujem naučiť.
Ďakujem...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
89Aquarius
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.07.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 17:14Odpovedať s citátomNávrat hore

to by chcelo vediet co-to o formatoch videa, ako aj o webe. najjednoduchsie je to strcit na youtube a vlozit do kodu stranky pomocou "embed", ktore mas na youtube pri videu.
alebo sa vykasles na youtube a pojdes podla najnovsich standardov: http://w3schools.com/html5/html5_video.asp . naucit sa vsak tvorit stranky ti trochu casu zaberie

pc::cpu:AMD PhenomIIX4 965 @ 4GHz with Zalman CNPS10X Flex & Fractal fan 12 cm mb:Gigabyte MA78LMT-S2 ram:2x4 GB Kingston gpu:Gigabyte N450OC2-1GI hdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate 7200.12 500GB case:CoolerMaster Elite 335 psu:Seasonic S12II 430W fan: Bitfenix spectre pro 12cm controller: NZXT Sentry II dvd:2xLG22 mouse:Gigabyte GM-M6580 keyboard: Logitech wave usb lcd: LG IPS225V os: win7x64 ultimate / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3) pctv: AverTV Volar HDPRO + Thomson ANTUSB300
nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston hdd: WD 320 GB 7200 rpm os: win7x64 home premium / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3)
cell::Nokia N95 microSDHC: 8GB earphones: Sennheiser MX270
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
andrejlacho
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 17:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Jo jo... ale ja som študent a 9.11. mám prezentáciu strednej školy a potrebujem sa to naučiť. Bude tam tá kamera ktorá to bude točiť a materiál mi bude dávať do noťasa a já to dám na školskú stránku. Dostal som príkaz od profáka že sa mám naučiť streamovať tak sa učím
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

to potrebujes online prenos na nejaku stranku? pretoze ulozit zaznam niekam na server a skriptom vytvorit na stranke prehravac, ktory bude prehravat to video ulozene na serveri, to by taky problem nebol

andrejlacho
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 18:48Odpovedať s citátomNávrat hore

ano, asi.. Proste ja som dostal od profaka prikaz ze mam sa naucit streamovat a budem to tam robit. Proste dostanem natocene video a budem ho davat na stranku. ako som spominal tak na tu budem mat pristup.. tusim sa to da aj cez VLC player..CI?
andrejlacho
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 18.10.11 22:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Chlapi, pomozte mi..
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 18.10.11 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

To si nevies vygooglit nejake to "how to stream live video"...?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Zaslať odpoveď