IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @295
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

S Easy Free voláš za 9 centov

K tomu internet v mobile zadarmo, kredit ti bude platiť až 12 mes. a SMS za 0,06€ Telekom.sk

štrajkujúca mechanika

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Thomas227
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: So 16.10.10 21:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím. Nie som si istý, či to dávam na správne miesto, ani či to tu už niekde nebolo, ale zatial som to nenašiel, tak ak áno, sorry. Ale aby som prešiel k problému. Už 2 roky mám notebook Asus F5Nseries, s ktorým sú stále nejaké problémy. Teraz mi začína štrajkovať DVD mechanika... Teda, konkrétny príklad - do mechaniky vložím DVD (je jedno aké, robí to pri všetkých) pozerám film ako normálne, pohodička, no o asi také 2-4 minúty sa film zastaví a mechanika ide zošalieť a počuť, akoby v nej čosi "búchalo". Keď trochu nastražím uši, tak dokonca počujem, že mechanika sa rozbehne, potom zastaví, potom zase rozbehne.... a tak dookola... Neviem čo s tým, mechaniku som prečistil a skontroloval, či by sa tam nemohlo niečo o ničo zasekávať ale nijak to nepomohlo... Skúsil by som preinštalovať ovládače mechaniky, ale mechanika ide prvých pár minút v pohode a nechcem niečo dodžubať, preto žiadam najprv o názor vás... za každú radu vopred dík...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Kozel
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2010

PríspevokZaslal: So 16.10.10 22:12Odpovedať s citátomNávrat hore

najlepsie by asi bolo keby si si film skopiroval na hdd a tak ho pozeral. Ale to je laicka rada, mechaniku ti to neopravi :/ Napr ja uz sa ani nepamatam kedy som naposledy daval daco do mechaniky. Ako casto ju pouzivas ? Mozno je opotrebovana, tj. tie motorceky co su v nej. Ak mas este zaruku, najlepsie bude zajst s tim do servisu, na nb toho vela neporiesis.

LOL-pcCPU:AMD Phenom 2 955BECooler:CM Hyper 212+GPU:Gigabyte R697OC2PSU:Corsair TX 650WMB:Gigabyte 880GA-UD3HRAM:Kingston 2+2 GB DDR3 1333 MHzHDD:WD Caviar 500 GBCASE:NZXT Gamma Pure BlackLCD:Samsung p2450h 24" 1080pKEYBOARD:Genius Slimstar 330MOUSE:Mrkvosoft Comfort Mouse 6000HEADSET:CREATIVE Sigma OS:W7 HP 64-bit En
Thomas227
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 16.10.10 23:26Odpovedať s citátomNávrat hore

záruka mi skončila akurát pred 2 mesiacmi... tak, akože použivam ju ako kedy, ale nepovedal by somm, že ju používam často... cca 2x do týždňa si pozriem nejaký film, inak mám všetko na hdd. takže myslíš, že je to hw chyba?
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 17.10.10 0:05Odpovedať s citátomNávrat hore

ano je to pokazena mechanika, podobne veci robi aj mne len s tym rozdielom, ze mne nechcipla 2 mesiace po prejdeni zaruky ale asi 4 roky po zaruke

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Thomas227
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.10.10 10:32Odpovedať s citátomNávrat hore

no, to len ja mám také šťastie. u mňa vždy funguje daný kúpený predmet len do skončenia záruky, potom sa všetko kazí, ničí atď čo už... každopádne vďaka za radu
Kozel
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2010

PríspevokZaslal: Po 18.10.10 14:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Thomas227 napísal:
no, to len ja mám také šťastie. u mňa vždy funguje daný kúpený predmet len do skončenia záruky, potom sa všetko kazí, ničí atď čo už... každopádne vďaka za radu

niesi sam, ono je to tak aj robene tie 2 roky su akurat zivotnost, potom to mozes hodit do smetaku lebo ked sa ti to pokazi, tak ti s tim nikto nic nspravi.
Keby si si kupil ntb a vydrzal by ti 10 rokov, na com by asi tak zarabali ?

LOL-pcCPU:AMD Phenom 2 955BECooler:CM Hyper 212+GPU:Gigabyte R697OC2PSU:Corsair TX 650WMB:Gigabyte 880GA-UD3HRAM:Kingston 2+2 GB DDR3 1333 MHzHDD:WD Caviar 500 GBCASE:NZXT Gamma Pure BlackLCD:Samsung p2450h 24" 1080pKEYBOARD:Genius Slimstar 330MOUSE:Mrkvosoft Comfort Mouse 6000HEADSET:CREATIVE Sigma OS:W7 HP 64-bit En
Zaslať odpoveď