IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @294
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Predajná galéria Sculpio

Galéria cenovo dostupných originálov. Originál je len jeden! www.sculpio.com

Obávate sa zlodejov áut ?

S pripoistením GAP k havarijnej poistke UNIQA si ľahko kúpite nové! www.uniqa.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Šperky zo Swarovski Elements

Lacno kúpite v Bratislave Výroba, predaj, opravy šperkov www.milishop.eu

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Stiahnutie vsetkych obrazkov z webu 1 prikazom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Ut 10.01.12 23:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,

potreboval by som vediet, ako by som mohol jednym prikazom zo stranky, ktora nie je na heslo a je verejne pristupna, je to fotogaleria, stiahnut z danej stranky, resp. z daneho adresara, pokial poznam jeho link vsetky fotky naraz?

Skusal som wget, no nejak mi to nefunguje, stale ma hodi na google s tym, ze sa adresa nenasla, ak by sa nasiel niekto taky, kto by mi to popisal ako na to, tak by som bol velmi rad. Jedna sa konkretne o tuto sekciu vo fotogalerii http://www.spojenaskolask.sk/fotky/SKR2012/Sixteen/index.htm

Diky za rady

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 10.01.12 23:17Odpovedať s citátomNávrat hore

odtiaľto nijako, keďže je to komplet vo flashi. Musel by si vedieť umiestnenie daných fotiek na serveri.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Ut 10.01.12 23:20Odpovedať s citátomNávrat hore

takze neda sa vybrat vsetko naraz? a co tak po jednom, fotiek tam vela neni, len mi to nejak nejde ani po jednej, ako skusam tak skusam, mrknete na to niekto?

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
weroro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.02.2011
Vek: 26

PríspevokZaslal: St 11.01.12 23:50Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.spojenaskolask.sk/fotky/SKR2012/Sixteen/gallery.xml
Je to iba obyčajný simpleviewer. walther to už keď ťa takáto banalita odradí...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 0:57Odpovedať s citátomNávrat hore

weroro - prečo by ho to malo odradiť? Nie je jeho povinnosťou poznať všetky existujúce doplnky.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď