IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @290
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LCD monitor Samsung

Jemné línie, špičkový dizajn a elegancia v každom aspekte. www.samsung.com

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Šialenstvo na Drotárskej?

Prestížne byty v Rezidencie Machnáč už z viac ako 50% vypredané! www.tuchcembyt.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Hľadáte rodinný dom?

Vyberte si z najširšej ponuky realít na najväčšom realitnom portáli! www.topreality.sk

starucka PCI grafika

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mutoh
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.10.2009

PríspevokZaslal: St 04.11.09 12:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, vedel by mi niekto poradit ... mam komplet nove pc okrem grafickej karty - ktora pride o 2 tyzdne, chcel som pc vyskusat, dal som teda do PCI slotu starucku 2MB kartu ale po zapnuti pc, signal na monitor z nej zjavne nejde. Mohol by byt este problem v nicom inom alebo takto staru PCI VGA uz proste na novej doske s procesorom nerozbehnem?
pc:athlon II x4 620, ddr2 , MB:GB MA770 UD3.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 04.11.09 23:11Odpovedať s citátomNávrat hore

pravdepodobne je verzia PCI slotu co je na MB na tu grafiku az prilis nova, alebo je grafika kaput.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Mutoh
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 10:07Odpovedať s citátomNávrat hore

No vyzera, ze podobnu hlupost ako ja, asi vela ludi neriesilo Grafika je urcite funkcna, takze problem bude asi niekde inde.
Mutoh
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 10:08Odpovedať s citátomNávrat hore

No vyzera, ze podobnu hlupost ako ja, asi vela ludi neriesilo Grafika je urcite funkcna, takze problem bude asi niekde inde.
mi_ko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: So 14.11.09 23:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Mutoh napísal:
Zdravim, vedel by mi niekto poradit ... mam komplet nove pc okrem grafickej karty - ktora pride o 2 tyzdne, chcel som pc vyskusat, dal som teda do PCI slotu starucku 2MB kartu ale po zapnuti pc, signal na monitor z nej zjavne nejde. Mohol by byt este problem v nicom inom alebo takto staru PCI VGA uz proste na novej doske s procesorom nerozbehnem?
pc:athlon II x4 620, ddr2 , MB:GB MA770 UD3.

V BOISe býva taky prepinač PCI-AGP, že čo skor...ale ked monitor nenabehne??? Mne beží S3 2MB, vid Tema Grafika PCI.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď