IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @181
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Stahovanie cez torrent

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
toso1112
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.06.2011

PríspevokZaslal: So 19.11.11 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Čawte potrebujem poradiť.Predtým som sťahoval cez bittorent a sťahovanie išlo v pohode bolo stabilné a išlo cca 250 kb/s na max. viacej to už nepotiahlo mne to stačilo a bol som s tým spokojný.Teraz je to už tak 2 týždne mi down značne poklesol a to na 30 kb/s stále sa to drží na tejto hladine občas to dá aj na 40 kb/s.Skúšal som už aj prejsť na utorrent stiahol som aj nejaké accelometry a stále je výsledok rovnaký.Pri testoch mi vyhodilo že ,,port is not open,, neviem čím to je prečo sa toto stalo.Seedov je podstatne dosť a viem že určite by to malo ťahať a nie len na tých 30 kb/s.Predtým som netestoval takže neviem či bol aj pred tým port zatvorený alebo nie.Internet mám od T-comu síce to nie je bohviečo ale predtým to šlapalo ako hodinky.Mohlo sa stať že to t-com stopol ??? pretože mám ten pocit že on sú navine že oni to stopli lebo ja som sa s nijakými nastaveniami v torente nehral mám nastavených max 100 pripojení,peerov 80 a upload mám vypnutý aby mi to nebrzdilo download.Ďakujem za rady alebo aspoň odpovede.Toso

Phone : Samsung GTS 5230

Kto nepozná svoju históriu zapríčini,že sa bude znova opakovať
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 19.11.11 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Je tiež možné, že napr. provider blokuje určité porty, ktoré táto sieť využíva, vtom prípade by bolo však viac pravdepodobné že p2p by nešlo teba vôbec, nemôžeš sa spoliehať na stabilné hodnoty, nejedná sa o žiadny server alebo niečo pod., uživatelia si medzi sebou vymieňajú súbory, môžeš ťahať napr. aj z ameriky a to pripojenie a môžeš mať pomalší down. V tomto ti žiadne akcelerometri nepomôžu, p2p má svoje chyby, na spôsob fungovania dosť jednoduché

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 19.11.11 22:40Odpovedať s citátomNávrat hore

OK ja viem ale ja konkretne stahujem torenty z cztorent kde je vačšina seedov z cz a sk a ja viem že tie hodnoty nie sú stále ale raz za čas možno tak 2x sa mi to stalo doteraz že to zrazu ťahalo opeť okolo 250 kb/s a potom asi po hodine to už bolo znova tých 30 kb/s viem že je to ťažko dokázateĺné ale myslím že keď som pripojený na 62 seedov tak by to ozaj nemalo ísť tak pomaly a ten port is closed čo to znamená to je nejaké obmedzenie alebo čo nedá sa to nejako spojazdniť alebo to závisí od providera ??? Lebo dám príklad.Keď stahujem z hoc jak barskerého serveru či je to už uložto,rapidshare atd vždy to tiež nedá viac než 30 kb/s ale ja mám taký blbý net šak čo by som chcel o to nejde ale prišiel som na to že ceztorent to vždz ťahalo o podstatne viac čiže som začal sťahovať cez torenty skoro všetko a je dosť možné že to t-com asi stopol a teraz aj na torente to ide tých 30 kb/s čiže rovnako ako predtým.Chcem len vedieť či by sa to náhodou nedalo nejako opraviť konkrétne mám taký net že po 2gb stiahnutého mi obmedzia rýchlosť na neviem kolko už a je to internet na moju babku ale podstatné bolo že som pol roka aj tak ťahal tých 250 a teraz sa už asi nasrali a stopli mi aj tie torenty a ked sa nato pozerám takto tak sťahovanie obyčajného filmu v avi by asi trvalo celý deň nepretržite a to sa mi nechce čakaať :/

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

PS: za prekročenie limitu 2 GB neplatím iba spomalia rýchlosť

prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 1:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Za to škrtenie seedu by som ti dal rovno ban, okrem toho zníženie rýchlosti ti vyplýva zo zmluvy, môžeš byť rád, že doteraz im to nevatilo. Priplať si za turbo 2 a môžeš ťahať plnou rýchlosťou.
toso1112
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 11:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja seedujem vzdy ale az ked dostahujem to iba pocas downloadu mam vypnuty up

f4r0
Moderátor
Moderátor

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 12:23Odpovedať s citátomNávrat hore

a to ma aky vyznam?

Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNJabberFacebookZobraziť autorove WWW stránky
toso1112
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 14:06Odpovedať s citátomNávrat hore

ze pocas stahovania mi ide down rychlejsie a ked dostahujem tak aj seed ide rychlejsie proste ked je to spolu to ide pomalsie ako ked to rozdelim

Zaslať odpoveď