|
 | | |
| Autor | Správa |
F3RY
 Napomenutý užívateľ
 Založený: 23.12.2010 Príspevky: 523 Bydlisko: C:\Program Files\Poprad Vek: 18
 | Zaslal: Št 24.11.11 19:53 |   |
Zdravim zajtra by mal dojst moj notebook z opravy. HDD ma 650gb ale ako hlavny disk mi ukazuje 560gb a 2 dalsie particie po 20gb. Obidve su plne nejakymi HP somarinami, ktore vobec nepouzivam. Ako to mam spojit a vsetko vycistit? Len tak aby ostal iba cisty win. Formatovat nechcem, pretoze to je original windows a bolo by skoda, keby som ho len tak vymazal... A keby som ho nahodou vymazal a nainstaloval nejaky free linux bol by s tym problem pri pripadnej dalsiej reklamacii? |
_________________ HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain | |
   |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Št 24.11.11 19:55 |   |
ty co riesis, ak nechces hp recovery, preinstaluj windows nanovo, pouzi windows key zo spodu laptopu a mas.
pri instalacii zrus ostatne particie, aby ostala len jedna a mas.
samozrejme si urob nejake restore DVD, a keby nieco, vsetko vratis do povodneho stavu, aj ked osobne mam za to, ze to nikoho nebude zaujimat. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Št 24.11.11 19:57 |   |
alebo spravca diskov, vymazes "nepotrebne particie" a spojis ich s hlavnou particiou
ale potom neprid, ze chces robit recovery  |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |