IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @174
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Macko Mr. Beana

Akcia -60% iba za 7,20 Eur www.najdarceky.eu

Poistenie domova.

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Spojenie particii HDD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
F3RY
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.12.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 24.11.11 19:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim zajtra by mal dojst moj notebook z opravy. HDD ma 650gb ale ako hlavny disk mi ukazuje 560gb a 2 dalsie particie po 20gb. Obidve su plne nejakymi HP somarinami, ktore vobec nepouzivam. Ako to mam spojit a vsetko vycistit? Len tak aby ostal iba cisty win. Formatovat nechcem, pretoze to je original windows a bolo by skoda, keby som ho len tak vymazal... A keby som ho nahodou vymazal a nainstaloval nejaky free linux bol by s tym problem pri pripadnej dalsiej reklamacii?

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Št 24.11.11 19:55Odpovedať s citátomNávrat hore

ty co riesis, ak nechces hp recovery, preinstaluj windows nanovo, pouzi windows key zo spodu laptopu a mas.

pri instalacii zrus ostatne particie, aby ostala len jedna a mas.

samozrejme si urob nejake restore DVD, a keby nieco, vsetko vratis do povodneho stavu, aj ked osobne mam za to, ze to nikoho nebude zaujimat.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Št 24.11.11 19:57Odpovedať s citátomNávrat hore

alebo spravca diskov, vymazes "nepotrebne particie" a spojis ich s hlavnou particiou
ale potom neprid, ze chces robit recovery

Zaslať odpoveď