| Autor | Správa |
Poki
 Užívateľ
 Založený: 19.06.2005 Príspevky: 2646 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 12.01.08 23:07 |   |
No co mate to uz? Ja som si to uz zaobstaral a mam strasne zmiesane pocity.
Napad dobry, grafika obstojna aj ked slabsia ko napr NHL a ma to asi 5x vacsi loading, ovladanie ma strasne hnevalo ale zvykol som si.
A co vy? bavi vas to?
celom ma mrzi ze v hre su len 4 areny. Zasa dobre je ze sa daju hraci vylepsovat
skoro je to take dobre ako Dead Ball Zone na PS1 |
_________________ ≡v≡ | |
   |
 |
gadgetsk
 Užívateľ
 Založený: 31.10.2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Prievidza
 | Zaslal: Ne 13.01.08 23:39 |   |
pocuj a ako mas nastavene ovladanie? |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
  |
 |
Poki
 Užívateľ
 |
Nehal som default. Je to najlepsie.
hra nieje zla len casom sa z toho stava stereotyp strasne.
Ako najvacsi minus povazujem len 4 areny. to si mohli dat zalezat aspon troska viac natom. |
   |
 |
gadgetsk
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 14.01.08 16:39 |   |
default znamena strielanie s myskou? |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
  |
 |
Poki
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 14.01.08 16:57 |   |
ano. uz som si zvykol a je to praktickejsie ako na klavesnici. . |
   |
 |
gadgetsk
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 14.01.08 18:44 |   |
hmm...tak to dufam srandujes...
btw:\\ ked konfigurujem gamepad tak my nefunguju pohybove tlacitka.... ked konfiguruje osu X tak mam ist dolava resp. doprava a ono to ide iba doprava(ked stlacim dolava a ked stlacim doprava nic sa nedeje.) |
  |
 |
Poki
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 14.01.08 22:35 |   |
mas demo ci full. demo bolo chybne. nastavil si si CLASIC ci ADVANCED mod pre ovladanie? v Clasic ti to nepojde. |
   |
 |
gadgetsk
 Užívateľ
 |
samo ze full...a ta konfig ovladania je hned ked pustim hru...este pred uvodnym menu.... |
  |
 |
Poki
 Užívateľ
 |
prepac nepomozem ti. nemam ovladac. hram na klavesnici+mys a je to super. dufam ze spravia nove areny alebo daky bonus. nevies co to je za bonus v menu? |
   |
 |
gadgetsk
 Užívateľ
 |
nie nie to fakt neviem....pretoze ked sa mi nedal nakonfigurovat ovladac tak ako som chcel tak som sa nato vykaslal....ale diky za snahu.... |
  |
 |
|