|
 | | |
| Autor | Správa |
Hoomerr
 Užívateľ
 Založený: 29.08.2007 Príspevky: 120
 |
Mam telefon sony ericsson s dotykovou obrazovkou a symbianom 9.1 UIQ 3.0 a ked som minule pisal sms, tak sa mi podarilo objavit "znak" pre Copy (kopirovat)... take "L"-ko otocene o 90 stupnov... (1. symbol na obrazku)
a este som prisiel aj na znak Cut (vystrihnut) (2. symbol na obrazku)
ale to mi je vsetko na nic ked nepoznam Paste (vlozit)
a v prirucke k telefonu to nie je... su tam kadejake somariny ako ®, ©, ™, ... ale nic take ako Cut, Copy a Paste tam popisane nie je
a ako ich poznam, tak na podpore sony ericssonu by mi zas napisali, ze pre dany typ telefonu nic podobne nie je, bo to nenajdu v prirucke... ale pritom ja som na zopar (nechtiac) prisiel
Tak ci z Vas niekto kto ma symbianovsky sony ericsson s dotykovym dispejom nevie taketo specialne znaky, bo myslim, ze by to mohlo byt u vsetkych tychto telefonov rovnake...
Hm?? |
_________________ -xx- | |
  |
 |
Hoomerr
 Užívateľ
 Založený: 29.08.2007 Príspevky: 120
 | Zaslal: So 10.11.07 13:06 |   |
Uz som na to prisiel
az v jednom japonskom ci cinskom manuali na M600i som to nasiel
A tu som Vam to prepisal, ak by to niekoho zaujimalo (mne na W950i to funguje aj bez tych uvodnych zvislych ciarok):
 |
_________________ -xx- | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |