IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @172
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Hotel Marlene 3*, 99 €/2 os.

2 noci v Oščadnici, využiteľné do 2.9. 99 eur/2 noci/2 osoby- polpenzia, welnes www.setriza3.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

SPOVEĎ ZRELEJ ŽENY: Týmto si

mladé ženy ničia vzťahy. Päťdesiatpäťročná Erika nemala úplne feminity.zoznam.sk

Špatná doska ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
AlbiDartanan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2009

PríspevokZaslal: St 09.09.09 22:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam jeden svoj počítač : asus a7v600-f ; amd duron 1800 ;512 ram ; radeon 9250 128mb ;maxtor 20 GB ;seegate 160 GB ;LG dvd ram ; LG dvd rom ;klasika fdd + 450W zdroj - no hej niekto si povie že šunka ale mam ho už par rokov (maxtor v nom už o chvýlku može oslavovať 10 rokov posobenia u mna )

Problém je že po zapnutí , nabutovaní a natiahnutí systému ide ale ked sa človek zaposlúcha trocha doňho tak piští na vysokých frekvenciach a akoby sa postupne nabíjal nejaký kondenzator a potom ho resetne same od seba .
Pôvodne to robilo iba raz za zapnutie pc ale teraz to robí už stale .
Tak vylúčil som zdroj (použil som nový 500w),vylúčil som oba hdd a takisto aj obe dvd mechaniky .
Čo mi zostáva je grafika ktorú vpodstate tiež neberiem najskvor ak chybu a čo sa týka cpučka tak to tiež pochybujem že je chybné .
Chýbnú inštalaciu som vylučil tiež ked som ešte predpokladal chybný hdd , dal som iný a použil som linux na vytvaranie partícií - resetlo mi ho tiež ked ich začalo vytvárať.

V podstaťe troška začínam premýšlať aj o tom či mi nzostarla pasta medzi chladičom a cpučkom ale o tom tiež pochybujem kedže som ho skušal nehať len tak bez vytvarania particií bežať a neresetol sa - sice asi hu skusim vymeniť .

Čo poradíte vy?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
compspol
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.01.2009

PríspevokZaslal: St 09.09.09 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

inac to by som aj ja chcel vediet vzdy ked zapinam pc tak pisti vo vysokych frekvenciach starsi clovek to nepocuje ale ja hej a kaka ma to uz ale u mna su to disky aspon myslim asi sa o to zacnem viac zaujimat uz mi to robi 6 mesiacov ale nejak sa stym nezaoberam a moze to byt inac aj grafika mam totizto novu grafiku teda uz aspon 6 mesiacov a disk mi tiez prisiel z opravy pred 6 mesiacmy tak to otestujem
AlbiDartanan
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 17:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Už som to vyriešil,bolo to v doske , kúpil som asrock K7S41GX.
Všetko funguje už v pohodičke - len rozmýšľam že či bi nebolo od veci pripevniť na northbridge chladič - len neviem ako ho tam pripevniť na tuto dosku :
Inak ,ten 500w zdroj čo som kúpil je mi na ,keď som ho tam zapojil doska mi nešla ( po preskúmaní aký je rozdiel medzi tou 450 a 500 som zistil že 450 ma -12V a ta nová 500 ka nemá .
Zbytočne vyhodených 30 E
AlbiDartanan
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 18:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Vyriešené aj upevnenie chladiča ...Môžete to locknuť .
Zaslať odpoveď