IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @168
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Účinná pomoc pre Vaše obličky?

DetoxiPan - japonský originál od firmy Kenrico. Odstránte zdroj ochorenia. www.detoxipan.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

SONY VAIO - nejde zapnut

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: So 29.12.07 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Je taky problem. Notebook som zavrel ked bol zapnuty, normalka, ved sa uspi... po asi hodine dvoch otvoril ale on nenabehol.. skusal som ho zapnut tlacitko, ale nic... svietilo zelene a oranzove svetlo.. stale!

Tak napojim na nabijacku.. oranzove zacalo blikat, ale stale nic...

Co moze byt problem??

(este nieco... nepocujem z neho zvuk, ked dobre pocuvam, aj tak nic neni pocut, to znamena je uspaty, vypnuty.)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 29.12.07 20:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Vyber natvrdo baterku, chvilu pockaj, vraz ju nazad a zapni...pripadne skus aj bez nej ak ho mas v 220V. Systemu pravdepodobne siblo a nevie sa zobudit.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: So 29.12.07 20:41Odpovedať s citátomNávrat hore

to je odskusane..

no nic uz... bol to kamoskin notebook a uz ho nekam poslali..

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď