IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @164
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Sonisphere festival

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Paulooze
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.12.2007
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 04.01.10 23:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim prevazne metalovo zalozene osadenstvo tohto fora (viem ze vas je tu dost)... Je tu niekto, kto sa chysta na tento uzasny festival?
Druhy rocnik putovneho Britskeho festivalu v Cesku.. chysta sa velka stvorka thrash metalu prvykrat na spolocnom podiu (Metallica, Megadeth, Anthrax, Slayer)... Bude to udalost, ktora sa tak skoro asi nezopakuje...
chysta sa niekto? z mojho okolia sa zatial nenaslo vela ludi, tak sa pytam tu, takto skoro hlavne kvoli cenam litstkov, ktore sa budu zvysovat + zorganizovania pripadnej dopravy atd. (a aby som tam proste neskoncil sam jak v plote kol...)
viac info: http://cz.sonispherefestival.net/

MB:: GIGABYTE P55-USB3 | CPU: INTEL Core i3-540 | RAM: 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz PC10600 CL9 PATRIOT Signature Line | PSU: Seasonic S12 430W | HDD: Samsung SpinPoint 320GB | VGA: ASUS EAH5770 CuCore 1GB DDR5 | Case: CoolerMaster Dominator 690 | DVD-RW: Samsung SH-S202J | LCD: Samsung B2440L | Mouse: Roccat Kone | Keyboard: OCZ Elixir | Repro: Labtec Pulse 485 | Phone: Samsung Galaxy Spica (root + Android 2.1 + multitouch)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQFacebookTwitter
elsofi
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 30.01.2007

PríspevokZaslal: Po 04.01.10 23:38Odpovedať s citátomNávrat hore

eeeej Palo, byt tak slobodny, a mat cas, tak to by sme tam teda vyzerali
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď