| Autor | Správa |
Wheeler
 Užívateľ
 Založený: 29.11.2007 Príspevky: 59 Bydlisko: Bratislava City
 | Zaslal: Ut 08.01.08 16:58 |   |
Zilina, tak to mas najblizsie do Piestan...
Nejde mi ani tak o neoverene reporizare atd. skor o neskutocny pocet zbytocnych distier, hadky v komunite, hadky medzi zastancami distribucii... a to, ze to furt neni az take jednoduche ake by malo byt, napriklad rozbehat rozne kodeky v Ubuntu chce namahu, pritom by tam pokojne mohli byt, ale nemozu koli "slobode". Sloboda pre slobodu, absolutne bez zmyslu.
Ak ma niekto cas, prosim, ale pocitace by mali sluzit ludom, nie ludia pocitacom. Ak mas Linux tak ze ta v nicom neobmedzuje, tak je to super a mozes si gratulovat
Solaris sa ti na beznu masinu neoplati, az raz bude potrebovat vlastny server, tak sa ti oplati nad nim rozmyslat.
Bohuzial Linux je pre niektorych nepouzitelny aj preto, lebo nema dostatocnu podporu komercnych aplikacii. Nie, dualboot to neriesi...
Ale to uz som mierne OT. |
_________________ Apple Mac mini 1.5GHz G4
iPod shuffle 1st gen 512MB&2nd gen 1GB
+este huciace PCko s WinXP... | |
         |
 |
johny3212
 Užívateľ
 Založený: 02.11.2007 Príspevky: 470 Bydlisko: Zilinska Univerzita :)
 | Zaslal: St 09.01.08 15:55 |   |
Vznikla tu z toha pekna debata ., ak mam povedat Fedora8 mozno nie je naj distribucia Linuxov, ale pre mna najmenej problemova zatial, mal som uj SUSE, Mandriva, Ubuntu, Kubuntu,(Debian cem ete vyskusat) vzdy som mal neaky problem ci uz ovladace, grafika, zvuk, siet alebo nevem. V tom mas pravdu. Vo fedore som konecne rozbehal graficke prostriedie 3D, ovladace (codeky) audio, video, flash a mnoho dalsich pre prehliadac atd. a rozbehal som tam riadne TV kartu, co som fakt rad.
Pre zacinajucich Linuxakov ak mozem poradit tak radsel AMD ako INTEL a grafika vyhradne ASUS s chipsetom nVIDIA GeForce a nemate problem, pri aty moze byt slabsia kompatibilita a ine ani neskusajte.
Dualboot je skor take ciastocne riesenie, win pouzivam len koli skole niekedy a ked idem hrat CS 1.6 . Chystam sa teraz rozbehat CS:S v linuxe cez CEDEGU bo CS 1.6 nema podporu, sak s tym len zacinam, ak by si vedel poradit, bol by som rad. dik.
Co sa tyka Darwin: kukal som to vypada byt zlozity. Je to volne siritelny system? Kde sa da stiahnut klasik FTP. |
| |
     |
 |
Wheeler
 Užívateľ
 Založený: 29.11.2007 Príspevky: 59 Bydlisko: Bratislava City
 |
Co sa tyka Fedory, asi mas pravdu...
Aj u mna prave ta bezi bez vacsich problemov, mal som este Ubuntu ma SUSE, ale vo vsetkom som mal problemy. Vo Fedore sa mi podarilo rozbehat takmer vsetko, a potom som to vzdal s Linuxom koli vicerym dovodom.
Co sa tyka Darwinu, tak to chce novu temu http://www.pcforum.sk/darwin-vt30373.html |
_________________ Apple Mac mini 1.5GHz G4
iPod shuffle 1st gen 512MB&2nd gen 1GB
+este huciace PCko s WinXP... | |
         |
 |
johny3212
 Užívateľ
 Založený: 02.11.2007 Príspevky: 470 Bydlisko: Zilinska Univerzita :)
 | Zaslal: Pi 18.01.08 22:47 |   |
WHEELER, komunikuj, chod na odkaz darwin... . |
| |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|