IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @164
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

SOI / podanie podnetu na kontrolu / vybavenie vratenia penaz

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M4rek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.02.2007

PríspevokZaslal: Št 03.03.11 19:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemate nahodou niekto skusenosti s podavanim podnetu na obchodnu inspekciu ... ked pojdem podat podnet na kontrolu, ze obchod porusuje zakon a odopiera mi pravo na vratenie ceny tovaru do 7 dni ... ako dlho to moze asi trvat kym s tym nieco spravia ?

Nebude sa to natahovat nejak prilis dlho ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 03.03.11 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja som daval podnet cez email a netrvalo to nejak dlho. Postupili to na veterinarnu spravu, a oni potom konali.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.02.2007

PríspevokZaslal: Pi 04.03.11 20:30Odpovedať s citátomNávrat hore

bol som dnes podat podnet, vraveli mi ze sa este dnes ozvu, lebo nebola si ista ta zena s ktorou som sa bavil, ze ako to je s tym ked je v notebooku predinstalovany windows ... ze sa musi spojit s jednou z Bratislavy (telefonoval som s nou, ona v tom mala dost jasno) .. ale nebola vtedy zastihnutelna ked som tam bol (okolo 9:00) tak kvoli tomu mi vravela, ze sa s nou spoji neskor a ze mi napise mail, ze ako to je, ci to pojdu presetrit alebo co ale nikto sa mi neozval ... tak snad v pondelok, dufam, ze sa to nebude moc natahovat

inak tiez dobre, ze ani na soi inspektorate neviedia ako to je ... ale dufam, ze sa spoja s tou z Bratislavy, lebo ona mi jasne hovorila, ze mi musia peniaze vratit, ze nemaju ziadny normalny argument preco nie ... no tato v KE v tom tak jasno nemala
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď