|
 | | |
| Autor | Správa |
M4rek
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2007 Príspevky: 444 Bydlisko: Košice/Rožňava
 | Zaslal: Št 03.03.11 19:09 |   |
Nemate nahodou niekto skusenosti s podavanim podnetu na obchodnu inspekciu ... ked pojdem podat podnet na kontrolu, ze obchod porusuje zakon a odopiera mi pravo na vratenie ceny tovaru do 7 dni ... ako dlho to moze asi trvat kym s tym nieco spravia ?
Nebude sa to natahovat nejak prilis dlho ? |
| |
    |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Št 03.03.11 20:06 |   |
Ja som daval podnet cez email a netrvalo to nejak dlho. Postupili to na veterinarnu spravu, a oni potom konali. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
M4rek
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2007 Príspevky: 444 Bydlisko: Košice/Rožňava
 | Zaslal: Pi 04.03.11 20:30 |   |
bol som dnes podat podnet, vraveli mi ze sa este dnes ozvu, lebo nebola si ista ta zena s ktorou som sa bavil, ze ako to je s tym ked je v notebooku predinstalovany windows ... ze sa musi spojit s jednou z Bratislavy (telefonoval som s nou, ona v tom mala dost jasno) .. ale nebola vtedy zastihnutelna ked som tam bol (okolo 9:00) tak kvoli tomu mi vravela, ze sa s nou spoji neskor a ze mi napise mail, ze ako to je, ci to pojdu presetrit alebo co ale nikto sa mi neozval ... tak snad v pondelok, dufam, ze sa to nebude moc natahovat
inak tiez dobre, ze ani na soi inspektorate neviedia ako to je ... ale dufam, ze sa spoja s tou z Bratislavy, lebo ona mi jasne hovorila, ze mi musia peniaze vratit, ze nemaju ziadny normalny argument preco nie ... no tato v KE v tom tak jasno nemala |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |