IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @161
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

soft na screenshoty

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Ing.Florek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.12.2009

PríspevokZaslal: Pi 13.08.10 14:18Odpovedať s citátomNávrat hore

skús screenshots
jednoducho nastavíš klávesu,vybereš zložku de sa ti to bude ukladať a minimalizuješ.Kedykoľvek stlačíš tú klávesu,urobí to screen a uloží do tej zložky
http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/screenshots/download/?g[hledano]=screenshots&g[oz]=1.15
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Roam
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006

PríspevokZaslal: Št 22.09.11 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Hladal som uz vsade a skusal rozne programy ale stale som nenasiel to co potrebujem.
Mam dva monitory a potrebujem urobit screen iba sekundarneho monitora. Normalne by to nebol problem ale druhy monitor sa neda oznacit ako aktivny, kedze program v ktorom to potrebujem vyuziva druhy monitor ako cisty vystup. A programy ktore vedia urobit screen druheho minitora potrebuju aby som ho zaktivnil, co bohuzial neviem. Takze existuje nejaky program ktory mi spravi screen tej obrazovky ktoru mu zadam bez toho aby som s nou pracoval?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď