IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @032
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Kde sú vaše firemné autá?

Online sledovanie vozidiel pomocou GPS už od 18,90€/mes. Skús demo movys.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Slovensko-madarske vztahy

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
eXistenZ
Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 22:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja skôr rozmýšľam, koľko ešte vydržím tvojích drístov compspol... a je to kolimátor a nie koliminátor

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
compspol
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.01.2009

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 22:36Odpovedať s citátomNávrat hore

eXistenZ napísal:
Ja skôr rozmýšľam, koľko ešte vydržím tvojích drístov compspol... a je to kolimátor a nie koliminátor
aha fakt mam doma dva a neviem ani ako sa to vola
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 12.09.09 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

deCode666 napísal:
moj nazor:
1. Madari chcu aby boli rovnocenni obcania republiky ... tak nech sa naucia po slovensky a budu. (vyrok v TV typu: "Nech sa kazdy Slovak nauci po madarsky a kazdy Madar po slovensky a bude vsetko v poriadku..." ... holy k***t, ked tu chcu zit rovnocenne, tak nech sa ucia po slovensky ... keby som isiel do Velkej Britanie, aj ja by som mohol povedat, ze nech sa Anglicania naucia po slovensky a bude vsetko v poriadku ... lenze tam by ma hned vysmiali)
2. blokovanie premavky, protesty a pod. v krajine, v ktorej su mensinou? ... to sa moze stat IBA na Slovensku
3. pochybujem, ze v Madarsku je nieco ako SSK (Strana Slovenskej Koalicie) ...
4. v minulosti nam robili dost vela problemov (Uhorsko a pod.) a teraz si vyskakuju ... na ich mieste som ticho a som rad, ze tu mozem byvat a existovat bez postihov
5. preco podobne stanoviska nezaujmu aj ine mensiny? Cesi, Ukrajinci, Poliaci a tak ... aj oni si mozu zalozit stranu a kecat do vedenia statu, ktory nie je ich ... (Cechom by som to ako tak prepacil, s nimi sme boli stat, ale potom Slovaci potratili rozum a rozdelili sme sa) ... preco Cesi, alebo Poliaci nepozaduju ucebnice a podobne somariny aj v ich jazyku? ... Slovaci zijuci v Madarsku snad maju ucebnice v dvoch jazykoch?
6. my nepodnecujeme napatie medzi Madarmi a Slovakmi ... nepamatam si zeby nejaky Slovak ohadzoval madarsku ambasadu zapalnymi flaskami, ze by sa konali nejake zhromazdenia na kritickych miestach v kriticke dni (ako tomu bolo zo strany Madarov nedavno)
7. BONUS ... poriadne ma vie vytocit, ked idem v MHD a nejake stare zazerajuce babky nieco tlachaju na plne usta po Madarsky!

nechcem aby sa tento clanok niekoho dotkol a ked sa aj dotke, tak mi je to uprimne povedane jedno ... pravda boli, co uz

Uplne si mi prehovoril z duse...zarazila ma len jedna vec a to konkretne citujem : "...ale potom Slovaci potratili rozum a rozdelili sme sa..." PROSÍM??? tiez sa nechcem nikoho dotknut, ale vtedy to bola najlepsia vec ktora sa nam mohla prihodit.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2008

PríspevokZaslal: So 12.09.09 13:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Jj mne uz to tiez lezie na nervy a ta sprosta EU ma vytaca do nepricetna.....dnes som sa bol mrknut na stranku SP a uvidime co vznikne s toho spojenia SP+NO a dalsich do Naseho Slovenska.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Triminka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: So 12.09.09 13:59Odpovedať s citátomNávrat hore

ach jaj

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: So 12.09.09 15:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Na slovensku pri madarskej hranici a este aj kus dalej su nazvy nasich obci napisane aj po madarsky!! ked pridete na madarsku stranu co len meter za hranicu nenajdete tam po slovensky ani KO**T!!!!
a este sa tu ty madari budu piastocit..neskutocne ma to vytaca a este vieac to, ze proti tomu nasa vlada nic nespravi; oni by nam tam taketo cosi urcite nedovolili!

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
deCode666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.01.2008

PríspevokZaslal: So 12.09.09 15:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Heh, sranda ... vcera jak som isiel z Hypernovy domov, tak som v KE videl jeden velky billboard, na ktorom bolo vsetko, ale uplne vsetko po madarsky ... WTF??? ... KE = Budapest snad?

PC : MB Gigabyte GA-EP35-DS4 CPU Intel C2D E8400 (OC 3.6GHz)Noctua NH-U12P RAM DDRAM2 4x1GB Kingston 800 CL5 HDD WD 320GB VGA Gigabyte HD6850 OC PSU Seasonic X560 560W DVD-RW Samsung S223F CASE Thermaltake Soprano VB1000SWS + 2xNoctua NF-P12 MOUSE A4 Tech optical Gamer X-710F
"Get that legless witch outta here!!!"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
McDog
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2008

PríspevokZaslal: So 12.09.09 15:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi radsej podporim podla prisluhovacov EU a podobnych extremistov- Nase Slovensko.Sice bude podla vsetkeho izolovany a par rokov klesne zivotna uroven ale pokial budem mat pokoj takl preco nie

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
elsofi
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 30.01.2007

PríspevokZaslal: So 12.09.09 15:44Odpovedať s citátomNávrat hore

kedze sa tato tema ako obvykle kazda zvrhla na nadavky a osocovanie ostatnych, tak sa to tu

btw, nieco ste v pravidlach prehliadli?
citácia:
Zakázané je akékoľvek urážanie, osočovanie, rasistické narážky, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, vtipkovanie s tématikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácií, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra.
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!