IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @032
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Televízia Magio

Široký výber programov aj v HD kvalite plus prvých 100 dní úplne zadarmo! telekom.sk

Slovenská pošta

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
winyx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.08.2008

PríspevokZaslal: So 10.04.10 11:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem či to dávam správne sem, ale stal sa mi menší problém.

Viete ked vám niekto posiela niečo dobierkou, príde to na poštu a vy dostanete ten žltý papierik s ktorým máte prísť na poštu ? A ten sa mi nejako divne stratil a nemôžem ho nájsť. Ako to mám teraz riešiť ? Dajú mi ten balík aj bez toho papierika len na OP ?

PS: Dúfam, že do dobrej sekcie som to dal

Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNJabberSkypeYahooAOL
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: So 10.04.10 11:38Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mna by s tym nemal byt problem, ten zlty papier je len oznamenie o ulozeni zasielky a bez OP ti nanho nic aj tak nevydaju

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 10.04.10 14:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Áno, mali by ti to dať... ak prídeš tam a máš doklad (tvoj, čiže napr. občiansky preukaz) a povieš, že si ten papierik stratil, alebo že si ho videl v schránke a potom ho niekto odtiaľ ukradol (vylomili schránku atď.), tak ti to určite dajú, len to chvíľu potrvá, kým to nájdu.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
winyx
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.04.10 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ja skúsim a uvidíme...napíšem potom ako to skončilo

Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-
Johnnny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: So 10.04.10 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

musia ti ho dat ... ten papierik(oznamenka) je len pre teba, ako informacia ze mas na poste ulozeny balik. Pre nich je to len kvoli lahsiemu hladaniu medzi zvyskom balikov ... hlavne pokial ide o tovar z katalogov ako Quelle a spol...

Staci len mat obciansky pripadne preukaz splnomocnenca pokial by to bolo pre firmu ...

CPU: Intel C2DUO E5200 MB: GigaByte EP35 DS3L,GPU: Gainward 4670 512 MB, RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Extreme Edition,HDD:Samsung Spinpoint 320GB,PSU: Fortron 400W,Zvuk: SB Audigy,Creative T6060,Mys: Logitech MX518,Klavesnica: Razer Arctosa Silver
Notebook: Toshiba L550-1CT(17", Core i5 430M, HD 5165, 4GB DDR III, Intel SSD320 120GB + 500GB HDD), Sluchadla: AKG K514, Mys: Logitech VX Nano
Mobil: SAMSUNG OMNIA W Sluchadla: AKG IP2
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
winyx
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 03.05.10 20:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Skoro som sem zabudol napísať ako to dopadlo. No tak menšie problémi s tým boli, pokiaľ to našla na pošte tak haleluja...ale nakoniec po pomali 1 a pol hodinovom čakaní ho našla a na OP mi ho vydala...čiže dá sa to aj bez toho žlteho papierika

Zaslať odpoveď