| Autor | Správa |
winyx
 Užívateľ
 Založený: 25.08.2008 Príspevky: 1501 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: So 10.04.10 11:05 |   |
Neviem či to dávam správne sem, ale stal sa mi menší problém.
Viete ked vám niekto posiela niečo dobierkou, príde to na poštu a vy dostanete ten žltý papierik s ktorým máte prísť na poštu ? A ten sa mi nejako divne stratil a nemôžem ho nájsť. Ako to mám teraz riešiť ? Dajú mi ten balík aj bez toho papierika len na OP ?
PS: Dúfam, že do dobrej sekcie som to dal  |
_________________ Predám všetko, čo sa mi dostane do rúk!
Obchodník je meno moje!
Dnes MNE,Zajtra SEBE a napozajtra TOMÁŠOVI.
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- | |
        |
 |
david3504
 Užívateľ
 Založený: 26.07.2008 Príspevky: 3560 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 10.04.10 11:38 |   |
podla mna by s tym nemal byt problem, ten zlty papier je len oznamenie o ulozeni zasielky a bez OP ti nanho nic aj tak nevydaju |
_________________ Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) | |
     |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4630 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 10.04.10 14:56 |   |
Áno, mali by ti to dať... ak prídeš tam a máš doklad (tvoj, čiže napr. občiansky preukaz) a povieš, že si ten papierik stratil, alebo že si ho videl v schránke a potom ho niekto odtiaľ ukradol (vylomili schránku atď.), tak ti to určite dajú, len to chvíľu potrvá, kým to nájdu. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
winyx
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.04.10 16:00 |   |
tak ja skúsim a uvidíme...napíšem potom ako to skončilo  |
Obchodník je meno moje!
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- | |
        |
 |
Johnnny
 Užívateľ
 Založený: 02.07.2006 Príspevky: 4431 Bydlisko: LM -> ZA Student (FRI ZA)
 | Zaslal: So 10.04.10 21:46 |   |
musia ti ho dat ... ten papierik(oznamenka) je len pre teba, ako informacia ze mas na poste ulozeny balik. Pre nich je to len kvoli lahsiemu hladaniu medzi zvyskom balikov ... hlavne pokial ide o tovar z katalogov ako Quelle a spol...
Staci len mat obciansky pripadne preukaz splnomocnenca pokial by to bolo pre firmu ... |
_________________ CPU: Intel C2DUO E5200 MB: GigaByte EP35 DS3L,GPU: Gainward 4670 512 MB, RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Extreme Edition,HDD:Samsung Spinpoint 320GB,PSU: Fortron 400W,Zvuk: SB Audigy,Creative T6060,Mys: Logitech MX518,Klavesnica: Razer Arctosa Silver
Notebook: Toshiba L550-1CT(17", Core i5 430M, HD 5165, 4GB DDR III, Intel SSD320 120GB + 500GB HDD), Sluchadla: AKG K514, Mys: Logitech VX Nano
Mobil: SAMSUNG OMNIA W Sluchadla: AKG IP2 | |
    |
 |
winyx
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 03.05.10 20:41 |   |
Skoro som sem zabudol napísať ako to dopadlo. No tak menšie problémi s tým boli, pokiaľ to našla na pošte tak haleluja...ale nakoniec po pomali 1 a pol hodinovom čakaní ho našla a na OP mi ho vydala...čiže dá sa to aj bez toho žlteho papierika  |
Obchodník je meno moje!
        |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|