|
 | | |
| Autor | Správa |
P€PoX
 Užívateľ
 Založený: 15.12.2006 Príspevky: 1333 Bydlisko: Prešov Vek: 21
 | Zaslal: Ut 29.12.09 21:15 |   |
Predal som svoj CPU jednemu cloveku cez bazos.sk, poslal som balik na adresu a ten kkt zrazu zmenil nazor, ze uz to nechce. Teraz potrebujem aby sa mi ten balik vratil spät. Bol som na poste sa informovat, tam som sa dozvedel ze to ten dotycny musi tam na poste povedat nech mi to poslu spät. Ale ten clovek zo mnou nekomunikuje...
Nemate s tym niekto skusenosti? Nechcem totiz cakat 18dni ci ako to je... co to je za blby system ked nemozem poziadat aby sa mi vratil balik skor?  |
_________________ CPU: Intel Core 2 Quad Q9650 /OC 3.8Ghz, 1.28V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: Gigabyte EP35-DS3 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II/OC 875/5000Mhz/ , RAM: 2x2GB DDR2 A-DATA EE Vitesta/OC 1015Mhz, 5-5-5-18, 2.0V/, PSU: Seasonic S12II 520W + be quiet! Silent Wings 120mm, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir
See you on the battlefield! | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4630 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 29.12.09 22:42 |   |
Je to normálny systém, si myslíš, že kvôli tebe budú teraz každý balík jednotlivo strážiť a vrátia ho, keď sa dotyčný rozhodne, že ho chce vrátiť?
Musíš počkať, až ho ten človek neprevezme a potom sa ti vráti. Alebo môžeš nabudúce posielať cez kuriéra, máš to rýchlejšie. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |