IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @029
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Slabá tlač na laserovke

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Optio
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2008

PríspevokZaslal: Pi 01.04.11 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim Vas,

pevne verim, ze nezakladam duplicitnú temu, no nevedel som tu obdobný problem najst. Chcem Vas poprosit, ci mi neviete niekto pomoct s mojim problemom ohladne tlaciarne, za akekolvek rady budem velmi vdacný a na servis sa chcem obracat az ked vsetko vyskusam.

Mam farebnu laserovu tlaciaren Samsung CLP 300N a zodna na den mi zacala slabo tlacit čierny text, pritom toner bol takmer plný a nový, najprv som myslel ze je chyba v nom, kedze nebol originálny, no uz sa mi nechcelo vyhadzovat "strasne" prachy za originál, toner som poriadne pretrepal a skusal tlacit znovu a stale to iste, tak som kupil nový toner, kedze som si myslel, ze tam je chyba a zobral som "znackový" od Xeroxu, ktorý ale aj tak stal zhruba polovicu toho co orig. Samsung, nahodil som ho a o5 to isté. Robi to len pri ciernej, farebné tonery idu v pohode. Je mozné ze tam moze byt nieco zanesené/ucpaté a preto slabo tlací? Tlaciaren ma cca 3roky a ma za sebou minuty len jeden cierny Toner + startovaci Toner + cast noveho toneru, co si myslim ze je velmi malo, poznam ludi co minaju 10ky tonerov a tlaciarne nemaju problem.

Za akekolvek rady vopred dakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Devil_SK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.02.2007
Vek: 29

PríspevokZaslal: Pi 01.04.11 18:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Bud bude problem niekde v nastaveniach tlaciarne. Nic si nenastavoval, nemenil si nejake nastavenie?
Alebo este moze byt chyba v laserovom luci (proste v tej optickej casti co osvetluje valec), ako keby slabo osvetlovalo valec, moze to byt aj nejak zanesene.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkype
Zaslať odpoveď