IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @474
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investujte s rozumom

Servery Cisco UCS vám ušetria 30 percent prevádzkových nákladov www.ucsservery.sk

Končí podpora Windows XP

Prejdite na nový a moderný Windows 7 s plným prístupom k aktualizáciám! www.Microsoft.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Skript na vypisovanie menin

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
SkyHiRider
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 21:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Vytvoril som si maly bash skript co s centrum.sk stiahne, kto ma meniny a zobrazi to v systeme ako popup.
kód:
notify-send "` lynx --source  www.centrum.sk | grep ", sviatok má" | cut -d">" -f5| cut -d"<" -f1 `"

Po pridani medzi startup skripty v Ubuntu sa spusti ale neprebehne, respektive sa niekde zasekne. Pridal som ho normalne tak, ze som tento riadok skopiroval do riadku v Ubuntackom guicku na spustanie skriptov po logine. Samotny notify-send funguje.

Asus Eeepc 901: Intel Atom 1,6 GHz; 1 GB Ram; 4+8 GB ssd; Intel GMA 945 gpu; OS: Eeebuntu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď