| Autor | Správa |
rapkac1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.11.2009 Príspevky: 466
 | Zaslal: So 06.02.10 19:35 |   |
mne sa toto iste stalo, zamrzol, potom ked som ho zapol znova ani nepipol nic, lezal mi doma 2 tyzdne nefunkcni, dosiel typek, vybral ram zo slotov, vratil naspet, neslo to dalej, zas vybral ramyk zo slotov vratil, pokyval ramkami v slotoch s citom samorzrejme a uz to naskocilo, a odvtedy som nemal problem |
| |
  |
 |
server3
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2008 Príspevky: 69
 | Zaslal: Št 01.04.10 20:00 |   |
[quote="Cyrix"]Ak si davate skladat zostavy, vacsinou si mozete vybrat vsetko okrem MB. Oni tam daju najlacnejsiu, aku maju k dispozicii a riadia sa len parametrami ostatnych komponentov..... viem , o com hovorim, takze k veci
Ak sa niekomu stane dobuducna, ze pri nabehu PC jednoducho nic nezobrazuje, problem je na 80% v Biose - vacsinou ho stac resetnut ( t.z. podrobny postup:
1. Vyberies PC z elektriky
2. otvoris bocny kryt
3. vyhupnes bateriu (systemovy 3V gombik, ktory drzi uzivatelske nastavenia bios-u)
4.Prepnes systemovy kolik (jumper, mostik) do druhej polohy (su tam 3 koliky)
5. pockas radovo tak 20minut, kym sa vybiju kondiky na doske (ja osobne to urychlujem tak, ze skratnem slot baterie na doske - je tam ochrana a kondenzatory vyrazia zo seba vsetok zbytok energie)
6.jump vratis do povodnej polohy
7.vlozis bateriu
8.zakrytujes pc
9. das do elektriny a pustis
No kratsi postup je otvorit skrynu rpepnut jumper z pozicie 1-2 na 2-3 na 5 sekund a dat spät.Tak sa robi clear cmos,nie co si tu ty popisal.Tym ze prepnes jumper odpojis bateriu,netreba ju vyberat,neviem skade to mas. |
_________________ Pracujem so sietovymi technologiami,Internet,Lan,wifi,pc,server´s a podobny bordel,ak nieco tak rad poradim | |
  |
 |
server3
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2008 Príspevky: 69
 | Zaslal: Št 01.04.10 20:03 |   |
A skusal si nahodit pc s minimalnym poctov komponentov? cize procesor,zdroj,1x ramka,ziadny dual chanel,len jedna ramka,bez hdd,bez mysi ak ma integrovanu grafiku tak bez externej a bez cd mechaniky. |
_________________ Pracujem so sietovymi technologiami,Internet,Lan,wifi,pc,server´s a podobny bordel,ak nieco tak rad poradim | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|