|
 | | |
| Autor | Správa |
Semp
 Užívateľ
 Založený: 27.09.2009 Príspevky: 5001 Bydlisko: Bratislava Vek: 15
 | Zaslal: St 04.05.11 11:43 |   |
| veverica napísal: | Tak sice by bolo asi vyhodnejsie O2 ale vzhladom na to ze napr. ked ti niekto odosle SMS, kotora ti pride az na dalsi den a podobne veci tak som stale u orange. Moj dedo bol v O2 asi 2 mesiace a kvoli tym sms a hovorom presiel naspat do oragu a je si aspon isty ze v case nudze by sa mohol spolahnut na mobil.
Orange si moze dovolit davat vseliake polatky lebo ma velky pocet zakaznikov... ale je to prehnane |
mam v O2 dve cisla, ani na jednom som to nespozoroval... |
_________________ HR2470TDS10DFLPST700EGWS850C
HP 4510s: T5870 2GHz, 4GB, 500GB, HD4330, Asus VE228H, Desire HD: MIUI | |
   |
 |
foxXx
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2008 Príspevky: 834 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
 | Zaslal: St 04.05.11 11:51 |   |
| Jeffo napísal: | | aktivácia a výmena spotrebného materiálu(sim karty) sú dve veci, ty predsa zato nemôžeš, že ti doslúžila sim karta, je to problém operátora, ktorý si to má riešiť bezplatne, výmena karty je zadarmo! |
vymeníš sim kartu za novú a tú novú ti treba aktivovať čiže podla ich pravidiel vzniká nárok na poplatok nepáči sa máš tu ešte dvoch operátorov takto to riešia oni, len aby nedopadli jak nokia  |
_________________ HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 7 PROFESSIONAL; iPhone 4 32GB iOS 5.0.1 untethered JB, | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |