IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @014
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Ako úspešne podnikať na nete

Od nápadu k úspešným predajným technikám Bezplatný kurz a darčeky pre záujemcov podlupou.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

SHARK Computers

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
joshi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.09.2006

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 10:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Je normalne, ked si sused kupil v Sharku PC a oni mu nedali ziadnu instalacku, ziadne manualy - proste nic, len FA. Kupil si Win XP Home a dostal len nalepku. Ked ho doniesol domov mal ho na 50% nainstalovany - chybali tam ovladace na MB???? To co mal v kompe nebol HDD ale nejaky pokazeny ventilator hluk ze sa nepocujes - no hroza. Joshi

MB: ASUS P5W DH Deluxe 2xGB LAN, Wifi, i975X, 8.1, 6xSATA, 4xATA, CPU: INTEL Core 2 Duo E6300@3010,13MHz BOX, FSB 1720,06 MHz, L2 2MB, Memory: 2x1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX, CL5-5-5-15, VGA: ASUS EN7600GT/2DHT, 256MB DDR3, HDTV, 600/1600Mhz, DDR3/128bit, HDD: 2x250GB WD2500JS Caviar SE, SATAII/300 7200rpm, 8MB cache - RAID0, DVD1: DVDRW/RAM NEC ND-4571 LF 8x6x16x16x, DVD2: DVDRW Samsung SH-W163A 8x4x16x16x SATA, FDD: 3.5"/1.44MB Sony černá, CASE: Middle BLACK ATRIX 9001 s 500W, Microsoft Wireless Optical Elite
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 12:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to normalne, ale iba v Sharku. Tam by som ani CDcko nekupil, oni nevedia co robia ani ako to robia....je to najvacsi shit medzi PC obchodmi.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
johny128
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 09.05.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 13:08Odpovedať s citátomNávrat hore

so sharkom mam najotrasnejsie skusenosti vobec, okradanie zakaznika ktory sa nevyzna do pc je tam specialita No. 1
marzo
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 10.11.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 16:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Suhlasim, je to shitny obchod, aspon co sa tyka vlatnych zostav, nahadzu tam stare komponenty ktore im trcia dlho na sklade alebo nakupia z velkosladu "vo vypredaji" lebo im to zabera len miesto, narychlo zbuchaju dokopy, nalepia na to TIP-TOP zostava. A ludia na to samozrejme radi naletia. Minule som si tam chcel kupit pastu na procak a po !!20min.!! statia v rade pred pokladnou, som to nevydrzal a siel som prec, bolo tam asi 15 ludi a kupovali tie shity ako teple rozky, hroza. Kebyze mi daju taky komp ako tvojmu susedovi, tak tam pridem a ked tam bude najviac ludi tak by som im tam tak vybliakal do kktov ze by z tadial vsetci odisli a uz sa tam nikdy nevratili Inac vidim ze si z BB a poviem ti ze este horsi obchod je Arasid (citaj Arashit) a najlepsi AmiComp, tam sa da dokonca zjednavat cena.

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 19:56Odpovedať s citátomNávrat hore

marzo napísal:
Suhlasim, je to shitny obchod, aspon co sa tyka vlatnych zostav, nahadzu tam stare komponenty ktore im trcia dlho na sklade alebo nakupia z velkosladu "vo vypredaji" lebo im to zabera len miesto, narychlo zbuchaju dokopy, nalepia na to TIP-TOP zostava. A ludia na to samozrejme radi naletia. Minule som si tam chcel kupit pastu na procak a po !!20min.!! statia v rade pred pokladnou, som to nevydrzal a siel som prec, bolo tam asi 15 ludi a kupovali tie shity ako teple rozky, hroza. Kebyze mi daju taky komp ako tvojmu susedovi, tak tam pridem a ked tam bude najviac ludi tak by som im tam tak vybliakal do kktov ze by z tadial vsetci odisli a uz sa tam nikdy nevratili Inac vidim ze si z BB a poviem ti ze este horsi obchod je Arasid (citaj Arashit) a najlepsi AmiComp, tam sa da dokonca zjednavat cena.

arashit preco mam od tial aj NB aj mp3 aj sluchatka
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 20:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Looool...tak Shark je najsuxoidnejší obchod s PC vôbec....Harlequin si možno pamäta moju "story" ako som tam kupoval myšku k notebooku...proste hovorim typkovi že chcem myšku na notebook a on sa ma pýta že či je to nejaká spešl, alebo čo, že takú asi nemajú....tak som mu vysvetloval že to je obyčajná optická myška, akurát menšia...tak som myslel že pochopí, ale čo sa nestalo - týpek nevedel aká je to optická myš!! Na moju otázku že to snáď nemyslí vážne sa ma opýtal či to je taká čo svieti...tak toto som už vážne nemohol...odpovedám áno, to je ona...týpek odbehol do skladu (asi) a priniesol asi desať modelov...tak som rýchlo vybral nejakú Logitech (myslím že by to mohol byť rovnaký typ ako som dostal aj k notebooku - toto mala byť totiž myška pre jednu kamošku) a išiel k pokladni...po 5-6 minútach čo týpek zistil ako prejsť čiarovým kódom pred čítačkou som zaplatil a ešte sa ho opýtal či je tam nový...na moje velké prekvapenie mi odpovedal že je tam asi týždeň...trochu sa zamyslí a keď mu dojde prečo som sa ho to asi pýtal, už sa ide sťažovať že čo si to dovolujem a tak na čo odchádzam so smiechom spolu s kamoškou s predajne dúfajúc že sa tam už nebudem musieť vrátiť...
Kurňa hotová rozprávka je z toho...

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
Harlequin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2006
Vek: 23

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 20:12Odpovedať s citátomNávrat hore

jooo pametam, to bol goool este si dostal nejake podlozky ne ?

/aspon ze to...

Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 20:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Harlequin napísal:
jooo pametam, to bol goool este si dostal nejake podlozky ne ?

/aspon ze to...

No na podložky som zabudol....ale to sú detaily...

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
marzo
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 20:48Odpovedať s citátomNávrat hore

tom napísal:
arashit preco mam od tial aj NB aj mp3 aj sluchatka

Tak to si spravil obchod svojho zivota . No patria k najdrahsim jednoznacne. Vsade sa chvalia ze vsetko zozenu, tak som sa ich pytal ci maju karty od Leadteku a mi povedal ze o tom v zivote nepocul a ze take ani nebudu mat ze to su nekvalitne urcite, som mu povedal ze to su v pohode karty a su lacne, tak mi odporucil Inno3D . To bolo pred rokom a teraz dakedy som pozeral dake inzeraty a uz mali v ponuke aj Leadtek a mam pocit ze vlastne vsetko prekupuju z BGSka, tak to hovori za vsetko. A momentalne tam mam reklamaciu na volant, nikde inde nepredavali tu znacku tak som ho musel kupit tam a samozrejme uplne blbne forefeedback, namiesto tlaku sa len tak trasie divne, a to aj ked idem po rovnej ceste, tak som im ho dal, vsetko vysvetlil a na druhy den ma zavolali a vratili mi ho ze mu nic nieje ze ho skusali ale NIE NA HRACH, lebo ze nemaju ziadne hry, tak akoze som ho dost nepochopil ze ako ho testoval, asi ci mu ledky svietia alebo co, asi nepocul o tom ze si moze stiahnut aj demo hry. No tak som ho tam nakoniec o 2 tyzdne vratil znovu, zase som sa s tym hebedom musel trepat cez cele mesto a povedal ze ho daju dodavatelovi no a odvtedy presli 4 tyzdne a nikto nic, este 8 dni a je tomu mesiac, potom si tam idem rovno po prachy a asi tam niekomu riadne nahukam. No a poznam vela ludi co sa do toho nevyznaju a predali im uplne braky dobre tak akurat na pisanie vo worde a pritom ich ponukali ako herne.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.09.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 20:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Jo tak na mna tam maju ver udost zle spomienky Tusim 5x reklamacia/servis. Zajtra tam idem zas, foter si nedal povedat a kupil tam komp do roboty. Ked s tym PC nieco bude tak sa maju na co tesit

HW: Intel P4 2.8GHz Prescott, EPoX 4PLA3I, 768MB RAM PQI DDR400, Sapphire X1300XT 256MB GDDR3, Maxtor 6Y080M0 SATA 80GB, NEC ND-3520A FW 3.07, Enermax EG365AX-VE, AC Super Silent 4 Ultra TC, Thermaltake Soprano, D-com ADSL Router Plus v3, Canon Pixma MP150, Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A
Tom@S
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 21:00Odpovedať s citátomNávrat hore

drahy preco ked si porovnas ceny su dost lacny
jaffar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 21:04Odpovedať s citátomNávrat hore

V Sharku som bral raz kamošovi komp. Hold blb a nechcel inak.
Prišli sme tam to prevziať. Vravím, že chcem aby otvorili bedňu, že si skontrolujem, či je tam to, čo tam byť má. Predavač povedal, že samozrejme nie, že plomba a bla bla.
Tak vravím, že si nahodím sandru a pozriem sa na to. Zase mal nejaké námietky. Tak som ho poslal do preč, že teda nemám záujem a išiel preč.
Nakoniec som kamoša zlomil na to, aby si nechal poskladať lepší komp u mňa za menej peňazí

Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNYahooAOL
marzo
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 21:07Odpovedať s citátomNávrat hore

tom napísal:
drahy preco ked si porovnas ceny su dost lacny

Pouzivaj aj ciarky, bodky, otazniky za niektorymi slovami prosimta, je ti potom dost zle rozumiet. No asi ich porovnavas zle, ja som tam este lacnu vec nevidel.

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

hovorime o novepc.sk?
wolf14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2005
Vek: 20

PríspevokZaslal: Št 26.10.06 21:52Odpovedať s citátomNávrat hore

tom napísal:
hovorime o novepc.sk?

rec je o www.shark.sk

a to fakt su tam take lamy ??? ved to si ani neviem predstavit...to co ste tu daktory pisali nevediet co je opticka mys a ostatne veci tiez .ty vole tak tam by som si v zivote nic nekupil

MB:MSI K9NGM3, CPU:AMD Athlon X2 5600+, RAM:1+2Gb 800Mhz Apacer + 2Gb 800Mhz AM1, GK:Palit HD4850 512Mb DDR3 256bit, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250Gb SATA II + Western Digital 250 Gb ATA133, Mechaniky:DVD-RW - Asus DRW-2014L1T, Zdroj:Fortron 400W PFC FSP400-60GLN, TV: LEADTEK WinFast DTV2000 H, Monitor:LG Flatron W2042T, Tlačiareň:HP DeskJet 840C, Mobil: Samsung Galaxy S II, Notebook: Asus M51TA
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď