IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @919
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Softvér pre účtovníctvo a mzdy

Vyskúšajte zadarmo programy KROS. Ideálne pre stredné a malé firmy. www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Session na ostrom serveri haprujú

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
Han5vk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.11.2011

PríspevokZaslal: Po 21.11.11 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, xcem sa opýtať či neviete prečo mi blbnú sessions? Ide o to, že na localhoste beží všetko jak má, ale až to nahrám na ostrý server tak mi hádže error header already sent a nechápem prečo, keď kód je to ten istý, ide o nejaké nastavenie serveru alebo čo? Ak niekoho napadá prečo tomu môže prepínať tak nech to napíše pls. ďakujem. )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 21.11.11 22:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Máš to rozbité.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Han5vk
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.11.11 23:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Vážne? Na to by som sám neprišiel Nexápem ako to mám spraviť inak keď mi to funguje na localhoste a nie na ostrom serveri, na ktorom presúvať hlavičky na začiatky a neviem aké bludy je samodeštruktívne
chrono
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 13.11.2007

PríspevokZaslal: Po 21.11.11 23:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak si na localhost zapni zobrazovanie všetkých chýb a upozornení a celé to oprav.
Han5vk
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.11.11 23:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Zaujímalo ako sa dá opraviť odoslanie hlavičky ktoré je v includovanom súbore v strede stránky pretože logicky z toho vyplýva že už bol výstup odosladaný takže neviem... A na localhoste mám zapnuté všetko Už konečne rozbehané, jeden riadok kódu OMG Ďakujem
shaggy
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 0:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Prečo som ti tak poradil? Pretože popis "blbnú mi sessions" bez akéhokoľvek kódu je nezmyselný. A na nezmyselnú otázku sa dáva nezmyselná odpoveď.
A keby si hľadal "header already sent", tak by si našiel pár tém, kde sa to riešilo, napríklad:
http://www.pcforum.sk/problem-so-session-vt26308.html
http://www.pcforum.sk/warning-cannot-modify-header-information-headers-vt87779.html

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 9:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Shaggy:
"Headers already sent" je dosť na to, aby ťa napadlo v čom je problém(sám si si to ale všimol...) a dávať sem kód, ktorý má možno 200 riadkov je absurdné...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 14:57Odpovedať s citátomNávrat hore

camo - prosím, ukáž mi, kde píšem, že chcem 200 riadkov kódu?
+ dotyčná časť kódu pomôže vždy.

Han5vk
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 15:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Ďakujem, no vedeli by ste mi pooradiť ako to spraviť keď mám includovanú stránku a v nej na základe nejakej udalosti poterbujem refresh? Pretože podmienku naplním až za výpisom HTML tak potom neviem ako podľa podmienky naplnenej na konci súboru odošlem hlavičku na začiatku súboru...
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 15:33Odpovedať s citátomNávrat hore

To sa robí tak, že sa HTML celé ukladá do nejakej premennej, alebo sa použije ob_start() a až na konci sa posiela.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 15:42Odpovedať s citátomNávrat hore

han5vk - pôvodná otázka vyriešená, iné otázky rieš v samostatnej téme.

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!